- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
senın kekini yerim ben ,evette canım sen çalışıyorsun ne olur yani dışarda yense..
ben bunu anlayamıyorum ...
yatılı birini böyle birini agırlamak dahada zor. nabıcan 2günmüş en azından canım.misafir evin bereketidir.bende çok severim misafiri ama gelecek kişi en az 2 gün önceden haber vermesi lazım bana .evimin düzenini ancak öyle ayarlayabiliyorum.
gerçi enişteyi eşim çağırdı,bir iş için istanbula geldi başka yerde kalıyor,pazartesi dönecek galiba. eşim bir gece misafir edelim etmezsek ablam gönül koyar diyor.yoksa onunda çok çağırası yok ama ablası için çağırdı işte.. o değil hiçte muhabbeti saran bir adam değil.muhtemelen birlikte yemek yicez onlar oturacak ben başka odada kafa dinlicem
tek beni görmeyle bitmio işler.ay ben yeni evliyken de 60-70 yaşındaki amcalar teyzeler geldi hep.gıcık olmuştum o dönemde.hayır yani beni görüp ne yapacaklarsa
hahahahahahaha yazık kız öyle ddeme
bizde yaşlancaz
yok kız sadece bu gece kalacak Allah tan.yarın iş çıkışı eşim kv götürecek kendi de gidecek.ben gitmeyeceğim,bu haftayı kendi ailemle geçireceğimyatılı birini böyle birini agırlamak dahada zor. nabıcan 2günmüş en azından canım.
ya ay olsaydı daha vahimdi.
aynen canım ya bende özel hayata aşırı saygılıyımdır.
ben öyle herşeye burnunu sokanlardan olmam diye düşünüyorum,tabii bu bir düşünce sadece
mesela eşimin bir teyzesi var 50 küsür yaşında düğünümüzün 3 veya 4.günü eşimi aradı çeyiz görmeye gelicem diye.öyle böyle atlattık.düğünün haftasında eşimin ilk işe başladığı gün eşim yokken damladı bize.mübarek muharrem ayıydı neymiş aşure getirmişmiş.girdi oturdu oturdu çeyize baktı gitti.sonra eşimin yaşıtı 1-2 kuzeni var onları çağırmıştık,onların peşine de takıldı geldi. yani ne bileyim kafa dengi yaşlılardan olsa tamamda bildiğin sus pus oturmaya geliyordu.
o kadar anlayışsız da olmam herhaldee
vayy becerikli hatun,maşallah
sağolasın canısıvayy becerikli hatun,maşallah
Ben dukani birakip saglikli ve az yemeye baslayali yil oldusanan kek yasak
dukanncı seni
okudum biraccukBen dukani birakip saglikli ve az yemeye baslayali yil olduAz okuyaydiniz gunlugumu
sütüm neyim ne varsa çekti vallaa Allahtan evde çikolata var
kajjjjj bana bunu yapmıcaktın yapmıcaktınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sen bakmasaydın yaasütüm neyim ne varsa çekti vallaa Allahtan evde çikolata var
sadece ağlamıyorum bak arada böyle icraatlarım da oliyiikajjjjj bana bunu yapmıcaktın yapmıcaktınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hahaah yok canım benim üzülme.Dolapta pastam var benim malum bugün evin babasının doğum günüsen bakmasaydın yaaüzme beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?