- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
ayyyyy kuzucummmm akşammıhahaah yok canım benim üzülme.Dolapta pastam var benim malum bugün evin babasının doğum günü
ohh o zaman afiyet bal şeker olsunhahaah yok canım benim üzülme.Dolapta pastam var benim malum bugün evin babasının doğum günü
aslında hediyesini iki gün öncesinden verdik kızımla parfüm seti almıştım bitmişti kullandığı.Bugünde işte kapıdan girerken sanki kapıyı betül açmış gibi yapacağım arkadan ben iyiki doğduunn babacık diyeceğimayyyyy kuzucummmm akşammı
ne süpriz yapacaksın ?
çok tatlısınızz siz yaaaslında hediyesini iki gün öncesinden verdik kızımla parfüm seti almıştım bitmişti kullandığı.Bugünde işte kapıdan girerken sanki kapıyı betül açmış gibi yapacağım arkadan ben iyiki doğduunn babacık diyeceğim
betüluün bu saatlerde uyku zamanı. Beşiğinin başındayım ben hem onu sallıyorum bir yandanada laptop kucağımda uğraşıyorum işte.Aslında çoğu zaman bırakıyorum laptopu emziriyorum betülle oynuyorum ben yemek yiyorum ama laptop hep açık işte.Sıkılıyorum bende öyle tek başıma.ohh o zaman afiyet bal şeker olsun
canım sana bir şey sorucam hem bebeişle ilgilenip hem buraya bakmak zor olmuyor mu heral de ben asla başka bir iş yapamam...
haklısın tabii sakın yanlış anlama imrendiğim için sordum ...betüluün bu saatlerde uyku zamanı. Beşiğinin başındayım ben hem onu sallıyorum bir yandanada laptop kucağımda uğraşıyorum işte.Aslında çoğu zaman bırakıyorum laptopu emziriyorum betülle oynuyorum ben yemek yiyorum ama laptop hep açık işte.Sıkılıyorum bende öyle tek başıma.
kek yaptım canım istermisin..naptınız
aslında hediyesini iki gün öncesinden verdik kızımla parfüm seti almıştım bitmişti kullandığı.Bugünde işte kapıdan girerken sanki kapıyı betül açmış gibi yapacağım arkadan ben iyiki doğduunn babacık diyeceğim
bayılırımkek yaptım canım istermisin..
öyle dostum o gelince betülü ona postalayıp kendi işlerimle ilgileniyorumhaklısın tabii sakın yanlış anlama imrendiğim için sordum ...
Benimde inşallah olunca bende heralde 24 saat burada olurum..
heralde eşinin gelmesini 4 gözle bekliyorsundur..
ayyy bu kadar yapamam ama mumlar filan dur bakalım evde vardı.Alttaki çok romantik be yaaaabiraz daha atraksiyon yapabilirsin ablacım aslında
mesal renkli mumlar alıp kuru güller satılıyor.
simli mumlar al kuru güller
sofra hazırla
pasta cips kurabiye çerez içcecek koy
süsle
müzik açarsın
betuılde uyusa ohhhhh
süper olur
gül yaprakları da alabilirsin misal girişe şöyle bişey yapabilirsin
özledim senibayılırım
özledim seni
YAAA birebir olmazda bu ufak mumlardan alıp girişe yapabilirsinayyy bu kadar yapamam ama mumlar filan dur bakalım evde vardı.Alttaki çok romantik be yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?