welcome too candyshop;)

kızlar bdv deki konuyu gördünümü
vicdan azabı olan
ahhhhh bu erkekler ahhhh
ulan bizim heriflerde bizi aldatıyormudur balataları yaktım ben hahahahah

ayyyyy kuzucummmm akşammı
ne süpriz yapacaksın ?
aslında hediyesini iki gün öncesinden verdik kızımla parfüm seti almıştım bitmişti kullandığı.Bugünde işte kapıdan girerken sanki kapıyı betül açmış gibi yapacağım arkadan ben iyiki doğduunn babacık diyeceğim

çok tatlısınızz siz yaa
yerim sizi
analı-kızlı maşallah size

ohh o zaman afiyet bal şeker olsun
canım sana bir şey sorucam hem bebeişle ilgilenip hem buraya bakmak zor olmuyor mu heral de ben asla başka bir iş yapamam...
betüluün bu saatlerde uyku zamanı. Beşiğinin başındayım ben hem onu sallıyorum bir yandanada laptop kucağımda uğraşıyorum işte.Aslında çoğu zaman bırakıyorum laptopu emziriyorum betülle oynuyorum ben yemek yiyorum ama laptop hep açık işte.Sıkılıyorum bende öyle tek başıma.

haklısın tabii sakın yanlış anlama imrendiğim için sordum ...
Benimde inşallah olunca bende heralde 24 saat burada olurum..
heralde eşinin gelmesini 4 gözle bekliyorsundur..

biraz daha atraksiyon yapabilirsin ablacım aslında

mesal renkli mumlar alıp kuru güller satılıyor.
simli mumlar al kuru güller
sofra hazırla
pasta cips kurabiye çerez içcecek koy
süsle
müzik açarsın
betuılde uyusa ohhhhh
süper olur
gül yaprakları da alabilirsin misal girişe şöyle bişey yapabilirsin

haklısın tabii sakın yanlış anlama imrendiğim için sordum ...
Benimde inşallah olunca bende heralde 24 saat burada olurum..
heralde eşinin gelmesini 4 gözle bekliyorsundur..
öyle dostum o gelince betülü ona postalayıp kendi işlerimle ilgileniyorum

ayyy bu kadar yapamam ama mumlar filan dur bakalım evde vardı.Alttaki çok romantik be yaaaa

Alttaki çok güzelmiş gerçekten.

bende bir kere eşime yapmıştım özel bir gün değildi ama..eve biraz geç gelecekti..evin girişinden başlamak üzere banyoya kadar yol yaptım.banyomuzda büyük jakuzi tipi küvet vardı duşa kabinsiz.onun çevresine de koydum mumlardan.beni orda bulmuştu
birde birsürü uçan balon yapıp da ucuna not yazanlar var ya öyle yapmak istiyorum ama uçan balon kısmı biraz zahmetli geliyor.her seferinde vazgeçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…