- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
erkekler bebek gibiler fakat arada burunlarının sürtülmesi gerek her daim yanlarındayız evet fakat seninde bir sınırın vardır sabrın vardır bunu bilmesi gerekya zaten akşama kesin bir şey yapar ya çiçek alır ya birşey ona göre bu ufak bir şey
beni kırıyor sonrada hiç bir şey yokmuş gibi akşam bana diyor gel ısıt beni diye senin yüzüne bakarmıyım ben hiç diyorum bu sefer o geliyor yanıma güldürüyor beni saçma espirileriyle..
BENDE ÇOK SEVİYORUM SABAH ARABADA SON SES DİNLİYORUMkaj tşkler. cok sevdigim bi parca
kar ben senin elmalılı tarçınlı kurabiye tarifinin kağıdını kaybettim buradada baktım baktım bulamadım.onlar daha fenasıyla karşılaşmışlardır.
ben nettim sana misk
hiç de sevmeyiz ki
resim istiyoruzzzzzzsaclarmı kestirdim cumartesi
omuzlarımda. u şekli verdirdim.
daha fazla kıydırmadım. uzun sacı seviyorum ben
vereyim canım tarifi tekrarkar ben senin elmalılı tarçınlı kurabiye tarifinin kağıdını kaybettim buradada baktım baktım bulamadım.
gribimi atlatem paylaşcam. gözlüklü bi hatunda oldumresim istiyoruzzzzzz
zaten bir şey yapamadık canım denemedik bile ... ama ben hani parmak egzersizi yapacaktım yapamadım..kajj çok afdersinde aradan iki gün geçmiş..birlikte olmaya çalışmışsınız olmamış bugün yemek yok diyorsun..anlamadım tavrını koyacaksan yataktada koyacaktın....
ne egzerzisi kızım sen bitirdin olayızaten bir şey yapamadık canım denemedik bile ... ama ben hani parmak egzersizi yapacaktım yapamadım..
ayyy çok iyii olur yarına misafir varvereyim canım tarifi tekrar
aynen öyle ki ben normalde çok sabırzımdır gene kendimi dizginliyorum bunu anlaması lazımerkekler bebek gibiler fakat arada burunlarının sürtülmesi gerek her daim yanlarındayız evet fakat seninde bir sınırın vardır sabrın vardır bunu bilmesi gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?