welcome too candyshop;)

evet 3. gün bugün asıl benim atarlı olmam lazım bu sebebinen
ha bide bu smileye bayılıyorum bea
nasıl gidiyor peki.
bende başlıcamda kıcımı düzeltsem bi.
özel bölgem hafif kaşınıo ve yanıo. antibiyotik falan almıştım ondanmıdır acaba
bende bayılıyorum ona

nasıl gidiyor peki.
bende başlıcamda kıcımı düzeltsem bi.
özel bölgem hafif kaşınıo ve yanıo. antibiyotik falan almıştım ondanmıdır acaba
bende bayılıyorum ona
mantar ya da iltihap olabilir antibiyotiğin ilk bozduğu yer mübarek ne bağımlıymış şeye
ben başladım bugün 3. günüm facede ve bi blogta dukancıların yeri var ve beni manyak motive etti orası şu an iş yerindeyim akşam evden tam linki atarım istersen bakarsın

bende farklı yabancı siteden yaptım.3 gün atak 63 gün seyir 90 günde güçlendirme...şimdi atak döneminde ben ne yicem yauu.seninki kaçar gün...diyet bölümüne bakayım bi

bende ikisinden şüphelendim. akşam eve gidince pamuklu bezi ütüyle ısıtıp basım biyerlerime.
bu yöntemin iyi geldigini duymuştum.
antibiyotik baya yüksek dozdaydı. öksürügüm için doktor vermişti.

akşam bana özelden mesaj atarsan cok makbule gecer canım.
bende başlıcam diyete. spora.
sporsuz kendimi cok kötü hissediyorum. göbekde aldı başını gidio
64kğdim. 68 falan oldum kesin

doktor tavsiyesidir sirkeli ya da karbonatlı suya pamuğa batır ve özel bölgeni temizle 2 gün içinde kaşıntıdan eser kalmıyor akşam linki atarım ama 4 kilo için dukana lüzum yok şok diyetlerle de halledersin..yinede atacam.

bak bu yöntemide yapayım.
dukanı okudumda hiç aklımda kalmadı nasıl oldugu biraz analtsana.
şok diyet istemiyorum acıkcası. kalıcı bişi istiyorum.
diyetisyene gitmiştim ben gecen yıl 90lardayken.
güzel diyet listesi vermişti. uyguladım cok güzeldi.
olmadı onu yapayım bende.
tatlı.ıvır zıvır yoktu. midem ficudum ve ben cok mutluyduk

canım dukan ilk 5 gün tabi kiloya göre değişir testini yapman lazım atak dönemi yani saf proteinle sınırsız beslenebiliyorsun,sonraki bana 154 gün verdi fazlalık 30 kilo oolunca protein+sebze dönemi bu süreçte ideal kilona ulaşıyorsun..sonra güçlendirme dönemi keza daha serbest bir süreç verdiğin kilo başına 10 gün uyguluyorsun yani 30 kilo verdysen 300 gün daha sonra koruma programına geçiyorsun ömrün boyunca her hafta bir gün seçiyosun misal perşembe sadece o gün saf proteinle besleniyorsun yani tüm gün tavuk yumurta peynir yoğurt

ve yeme alışkanlıgın otomatikmen kalıcı olarak degişiyor.
güzel bi diyet aslında.
inşallah fit olursun canım en kısa zamanda.
sporsuz yapma ama.
bende 30kğ kadar verdim. sporla beraber. hiç sarkmam falan olmadı şükür.
pilates falan evde yapabilicegin şeyler yapmaya calış.

tüm gün masa başında çalışıp eve gidince pertim çıktığından uzanıyorum ama göğüs yayım ve tvisterim var evde yer olsa koşu bandı veyahut kondisyon bisikleti koyacam LCD nin karşısına da işte ...ama bi 10-15 kilo verebilirsem gaza gelip alırım valla gerekirse balkona koyarım açık yaparım..

bizim evde odanın tekini spor odası yaptık.
kondisyon.koşu bandı. twist. pilates topu. bi kaç kücük hareket zımbırtıları falan var.
koşturmacadan hastalıkdan fırsat bulup şedemiyorum bende.
ama koşu bandını şiddetle tavsiye ederim canım. tüm vucudunu calıştırıyor.
cok iyi terliyosun. ve evinde oldugu için müsait zamanında yapma kolaylıgın var.
sabah işe 8de falan gidiyosan. sabah erken kalk yap. duşunu al git işine. süper olur valla.

olur da işte ev çok küçük ya da benim eşyalar ben gibi büyük
spor salonuna yazıldım resmen slip donlarını çıkarma noktasına gelen ergenlerden rahatsız olunca çıktım malum kapalıyım..adam da salonumuz nezihtir dedi ama o ergenlerden kadın üyeler giremiyormuş bile olan 300 gaymeme oldu..bakalım dedim ya biraz motivasyonum kuvvetlensin alırım heralde.

spor salonumu başka şeymi dersin.
yazık olmuş valla ona. canın saolsun nabıcan işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…