- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
hehehe bende 10 gündür yemek yemediğim için içine sığamadığım pant bugun kıçımda dönüo :)ben başladım bi hoş oldu 89 la başladım 3. gün 87 im
o Allahın emri git valla adama deli demezler merak etme 7,5 milyar insanın 4 milyarına deli derlerdi öbür türlüben kardiolojiye gittim aslında ruh ve sinir hast.gitmem lazım dı
valla mune ile mesajlaştık laf sokan olursa direkt baa gel dedi bebişim dün direkt ona gittim bak saa direkt geldim artık bilemem dedim bir baktım üyeyi mapısa atmış..yani munenin dilini öğrendim çok mutluyumSurayı yeni mesajlarda akarken gormesem gelemicem..telden bi yeri arayıp bulmak öyle zor ki askım..
Beni anlıyorsun değeel mi..
Bu banım bana ders oldu..daha kımseye cevap vermıcem..laf sokana bıle begeni yolluyorum artık..bdv de sıkıcı ne edecüüük..
Yazda bende okurum..ne yedınde hemen vermeye başladım merak ettim valladiyet bölümüne günlük açıcam bugün saati saatine yazıp haftalık kilomu da yazacam kimse yorum yapmasa da online günlük olacak bana gerçi defterim var ama olsun.
park şimdi testi dolduruyorum..bi soru var en fazla kaç kilo oldunuz ve en fazla kaç kiloya ulştınız..bu iki soru arasında bi fark göremedim..ben başladım bi hoş oldu 89 la başladım 3. gün 87 im
yok be biri en fazla kaç kilo oldun biri en az kaç kilo oldun biri ortalama kilon çeviri yanlıştırpark şimdi testi dolduruyorum..bi soru var en fazla kaç kilo oldunuz ve en fazla kaç kiloya ulştınız..bu iki soru arasında bi fark göremedim..aydınlatsana beni
aşkoş valla 6 günlük atak dönemim saf protein muhtemelen ödemim gitti hemen,ondan sonra ki verilen 154 günlük seyir dönemim protein artı sebze dönemi sınır yok işin püf noktası esprisi yulaf kepeği denilen gudubetteSen
Yazda bende okurum..ne yedınde hemen vermeye başladım merak ettim valla
Kuzenlerım 90 kıloya yakındılar..ama boylu poslu kıloyu kaldırıyordular..dukanı yaptılar şuan 55-60 oldular..aşkoş valla 6 günlük atak dönemim saf protein muhtemelen ödemim gitti hemen,ondan sonra ki verilen 154 günlük seyir dönemim protein artı sebze dönemi sınır yok işin püf noktası esprisi yulaf kepeği denilen gudubette
işte bende 90ım hayatım ama göstermiyorum ve fit durduğumdan hep kendimi kandırıyorum ya ağrılarım sızılarım hastalıklarım hep kilodan oluyor tüm doktorlar kilo ver diyor duyunca kilomu var bi hikmeti bir de kısa ceket dar badi giymek istiyorum şöyle şık şık elbiselerin üstüne yani var az biraz hayallerim bu dukana uyup yapacam ant içtim resmenKuzenlerım 90 kıloya yakındılar..ama boylu poslu kıloyu kaldırıyordular..dukanı yaptılar şuan 55-60 oldular..
bilmiyorum ki bunu daha önce de sordun bu kadar aktifliğe beleş proluk vermiş olabilirlerPark sen gızlı pro falan mısın..
Hıc altta ısmın çıkmıyor..sureklı cevrımdısı gorunuyorsun..
Yoksa bunları artık normal uyelerde mı yapıyor
tmm halettim tşkleryok be biri en fazla kaç kilo oldun biri en az kaç kilo oldun biri ortalama kilon çeviri yanlıştır
günaydıngünaydın bari
ne çıktı kaç gün verdi atağa seyire güçlendirmeye bir de ben Türkçe siteyi bulamadım İngilizceyi de halledemeyince Fransız siteden yaptım testitmm halettim tşkler
nabergünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?