- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
27 yaşındayım ben. Urfadayim eşimin işi dolayısıyla.Neyseki hak ettiğini buldu
Sen nerden canım ,yaş kaçtı ?
Memnun oldum canım..27 yaşındayım ben. Urfadayim eşimin işi dolayısıyla.
27 yaşındayım ben. Urfadayim eşimin işi dolayısıyla.Neyseki hak ettiğini buldu
Sen nerden canım ,yaş kaçtı ?
Bende Hoşgeldiniz aramizaMemnun oldum canım..
Hoşgördüm canım , hoşgördüm27 yaşındayım ben. Urfadayim eşimin işi dolayısıyla.
Bende Hoşgeldiniz aramiza
gÜNAYDINNNgünaydın kızçeler nasılsınız gelirseniz alıntı yapında görüp geri gelem çayı demliyorum haydiii
nasılsın tatlım günaydın tekrargÜNAYDINNN
canımmmm
ŞÜKÜR CANIM iyiyim işte.nasılsın tatlım günaydın tekrar
çay var dediler geldikgünaydın kızçeler nasılsınız gelirseniz alıntı yapında görüp geri gelem çayı demliyorum haydiii
hoh hoo sabah yataktan çok tutuk uyandım bende ama şu an iyiyim 4 gündür limon sarımsak kürü yapıyorum etkilemeye başladı sanırım bir de dukan diyetine başladım şu an çok istikrarla gittiğimden olsa gerek bi pozitiflik var dün akşamı sdaymazsak tabiŞÜKÜR CANIM iyiyim işte.
geldim sabah bi kötü oldum şimdi fena değilim
sen nasılsın :)
self servis kazan masanın üstündeçay var dediler geldik
nasıl topladınmı biraz kendini..dağıt kafanı fallenim....ŞÜKÜR CANIM iyiyim işte.
geldim sabah bi kötü oldum şimdi fena değilim
sen nasılsın :)
mersi şekerimself servis kazan masanın üstünde
dukan diyetine bakacaktım bende..tekrar gireyim bi siteye...hoh hoo sabah yataktan çok tutuk uyandım bende ama şu an iyiyim 4 gündür limon sarımsak kürü yapıyorum etkilemeye başladı sanırım bir de dukan diyetine başladım şu an çok istikrarla gittiğimden olsa gerek bi pozitiflik var dün akşamı sdaymazsak tabi
ben deli sen benden deli :)hoh hoo sabah yataktan çok tutuk uyandım bende ama şu an iyiyim 4 gündür limon sarımsak kürü yapıyorum etkilemeye başladı sanırım bir de dukan diyetine başladım şu an çok istikrarla gittiğimden olsa gerek bi pozitiflik var dün akşamı sdaymazsak tabi
evet kuzum bakıom işde dolanıom kk dadukan diyetine bakacaktım bende..tekrar gireyim bi siteye...
ben başladım bi hoş oldu 89 la başladım 3. gün 87 imdukan diyetine bakacaktım bende..tekrar gireyim bi siteye...
ben kardiolojiye gittim aslında ruh ve sinir hast.gitmem lazım dıee naptınız hafta sonu burayı pek bi çorak bıraktınız eskiden buralar hep dutluktu diyesim geldi yeminlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?