- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Abla birikim oldu sanırım dün koptumSen kendini ortada hiç bişiy yokken
neden bu kadar üzüyorsun kuzucum ?
senınkidemi gitmedi daha askere oyyyyyyyyaskerligemi üzülüyo ne...
bizdede o durum var
Abla birikim oldu sanırım dün koptum
yapmadı agsını yüsünü kırdımsenınkidemi gitmedi daha askere oyyyyyyyy
öyle çok üzüldü dün ikimizde sarıldık ağladık.Konuştuk uzun uzun.eşin ne diyor bu durumaaa oda
üzülüyordur kıyamam yaaaa
çölyak durumu var bizde onun sonucunu bekliyoruz ondan sonra tecili bozacak sanırım tahlil için.Siz ne yapacaksınızyapmadı agsını yüsünü kırdım
Abla birikim oldu sanırım dün koptum
yapmadı agsını yüsünü kırdım
Allah ağlayacak bişey vermesinn canımmm hiçde ağlama üzülme düşünme bile birtanem.öyle çok üzüldü dün ikimizde sarıldık ağladık.Konuştuk uzun uzun.
bedelliyi ödücez paşa paşa... burdan ailemede sevgilerimi iletiyorum.çölyak durumu var bizde onun sonucunu bekliyoruz ondan sonra tecili bozacak sanırım tahlil için.Siz ne yapacaksınız
gercek abla... gercekkark bana şaka olduğunu soyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
daha iyiyiym şükür abla.Dün nurlardan bir yer okuduk beni sakinleştirdi şükür.Seviyorum ben bu adamı.Allah ağlayacak bişey vermesinn canımmm hiçde ağlama üzülme düşünme bile birtanem.
Allahım sağlık versin yeterki.
Allah kolaylıklar versin güzel kapılar açsın herkese hayırlısı sıkma canınıbedelliyi ödücez paşa paşa... burdan ailemede sevgilerimi iletiyorum.
aynen.. daha neler yaşıcaz bakalımAllah kolaylıklar versin güzel kapılar açsın herkese hayırlısı sıkma canını
günaydın canımgünaydın bacılar
daha iyiyiym şükür abla.Dün nurlardan bir yer okuduk beni sakinleştirdi şükür.Seviyorum ben bu adamı.
Kesinlikle abla.Mucize bir şey.Allah ın bir lütfu bence onlarla tanışmak. Artık eczanelerde tezgahın üstünde isteyen alıyormuş küçük olanlarını. Özellikle hastalarla alakalı olan çeşidini.ahhhh sen ne diosunnnn
bende hastanade yatarken okumuştum
mucize bişey iksir.
insan kendine geliyor rrsmen
amiiiiiiiiiiiiiiiinDün canım sıkkındı biraz uyuturken babası geldi konuşuyoruz fakat ben ağlamaklıyım.Betülde uyumuyor bir türlü leeyynn sesimde çatallanıyor ninni söyleyemiyorum.Dedim hadi uyu kızım birazda sitemli.Gözlerini dikti bana emziğini titreterek bi gülümsüyor deli etti beni.Adam akıllı sinirlenemiyorumda kavgada edemiyoruz benim adamlaAllah her eve nasip etsin isteyen herkese hayırlı bir evlat inşallah
lohusalığı atamadı psikopatSen kendini ortada hiç bişiy yokken
neden bu kadar üzüyorsun kuzucum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?