welcome too candyshop;)

sesi falan çok güzelmiş..yeni topikmi açıyorsun..beni unutmayın
açmak değilde buraya yeni canlar toplayacağım az neşelenmemiz hareketlenmemiz lazım hepimiz saldık zaar ama yenisini açarsamda tam kadro gideriz ne b..k işimiz var ki burdanm çıkıp aynı yere gidiyoz

açmak değilde buraya yeni canlar toplayacağım az neşelenmemiz hareketlenmemiz lazım hepimiz saldık zaar ama yenisini açarsamda tam kadro gideriz ne b..k işimiz var ki burdanm çıkıp aynı yere gidiyoz
harbi kızı isterük....aklıma o geldi

sebep?adet mi başka türlü mü üşütme mi sinirsel mi benimde ağrii ama sebepli
Dostum adete iki hafta var ama dünden beri azıcık kendini göstermeye başladı anlamadım çok erken.Anlayamadım üşüttümmü acaba onunda etkisi olur

Dostum adete iki hafta var ama dünden beri azıcık kendini göstermeye başladı anlamadım çok erken.Anlayamadım üşüttümmü acaba onunda etkisi olur
üşütsen etkisi sağlam oluyor karında ondandır,sıcak tut ayağına çorap giy üstüne patik çek sıcak su torbası yap havluya sar karnına koy çok rahatlarsın

hayatımın anlamı olan şarkıdır filminide izleyin beğenmezseniz gelin yüzüme tükürün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…