park bu çok güzelmiş ya
he ya çekirge yeni bir sayfa açasım var bu kk da yeni canlar yeni kanlar şöyle en kıpır kıpırından ne dersinbunlar adamı cıldırtır patron
normalde ilahi sevmezdim maher le mesut sevdirdi valla sami Yusuf ısıtmıştı tabi öncedenpark bu çok güzelmiş ya
sesi falan çok güzelmiş..yeni topikmi açıyorsun..beni unutmayınhe ya çekirge yeni bir sayfa açasım var bu kk da yeni canlar yeni kanlar şöyle en kıpır kıpırından ne dersin
açmak değilde buraya yeni canlar toplayacağım az neşelenmemiz hareketlenmemiz lazım hepimiz saldık zaarsesi falan çok güzelmiş..yeni topikmi açıyorsun..beni unutmayın
sebep?adet mi başka türlü mü üşütme mi sinirsel mi benimde ağrii ama sebeplikarnım ağrıyor çok kötü
harbi kızı isterük....aklıma o geldiaçmak değilde buraya yeni canlar toplayacağım az neşelenmemiz hareketlenmemiz lazım hepimiz saldık zaarama yenisini açarsamda tam kadro gideriz ne b..k işimiz var ki burdanm çıkıp aynı yere gidiyoz
nolduki katre hayırdır....bende fenayım ama regli ondan yanikarnım ağrıyor çok kötü
Dostum adete iki hafta var ama dünden beri azıcık kendini göstermeye başladı anlamadım çok erken.Anlayamadım üşüttümmü acaba onunda etkisi olursebep?adet mi başka türlü mü üşütme mi sinirsel mi benimde ağrii ama sebepli
üşütsen etkisi sağlam oluyor karında ondandır,sıcak tut ayağına çorap giy üstüne patik çek sıcak su torbası yap havluya sar karnına koy çok rahatlarsınDostum adete iki hafta var ama dünden beri azıcık kendini göstermeye başladı anlamadım çok erken.Anlayamadım üşüttümmü acaba onunda etkisi olur
kızlar gelince okuyamasınkızlar bugün 1000 sayfa yapalım topiği varmıznız
laynnnnnnnnnn biz böyle değildik..altımıza kaçırana kadar gülerdik noldu bize..............nasıl kıydınız bize...............bizi buhale getirne bulacam......bulmazsam namerdeim...bulacam senikızlar gelince okuyamasın
bende youtube engelli neyki bunlar isim ver hacıhayatımın anlamı olan şarkıdır filminide izleyin beğenmezseniz gelin yüzüme tükürün...
nece bu partonhayatımın anlamı olan şarkıdır filminide izleyin beğenmezseniz gelin yüzüme tükürün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?