nasıl istersençekirdek kola muhabbete geldik ay napim çayı çorbayıee napıyonuz bakalım
pinti patron çaylen çorba veriyor tek..Pinti patronumuz bizimkineeçekirdek kola muhabbete geldik ay napim çayı çorbayıee napıyonuz bakalım
kızzz sende mi burdaydın herkesler burdaymış ya niye haber etmiyonuzooo kimler gelmiş kimler gelmiş.
hoşgelmişler sefa getirmişler
hanımcım nasılsın sende hoşgeldin
ooo kimler gelmiş kimler gelmiş.
hoşgelmişler sefa getirmişler
gözünden dizinden gelsin patron.
ahaah hizmet on numaraymış
gecen geldin . hoşgeldin dedim nan. tınlamadın hiçkızzz sende mi burdaydın herkesler burdaymış ya niye haber etmiyonuz
şşt kız misafirlerin yanında sus diye çimdiklemedim mi ben senipinti patron çaylen çorba veriyor tek..Pinti patronumuz bizimkinee
leeyynnnnnnnn reklam aracınmı bu yine.. maksat ayağı alışsın
oha konya sofrası kurdum lan daha ne istiyongözünden dizinden gelsin patron.
bigün bize böyle ziyafet yapmadın.
kızlar toplanın topyekün gedioz
oha konya sofrası kurdum lan daha ne istiyon
hoşbulduk şekerimminnak hoşgeldin..
kaj gelince topiği tanıyamayacak
yapma be valla hiç hatırlayamadım kuzum beni affetgecen geldin . hoşgeldin dedim nan. tınlamadın hiç
ne sandın kızların ayağı bi kaysın pasaportlarına bir el koyayım işte ondan sonraaaaaaaaaaaaleeyynnnnnnnn reklam aracınmı bu yine.. maksat ayağı alışsın
o minnak zati,sıkışıversin yanına..ben zor buldum burayı,kaptırmam kimseyepark kalk ordan hanımablama yer ver
saygısız anam bu kızlar saygısız.
stati koca totoşlu sende kalk bakem ordan minnakıma yer ver
hoşbulduk şekerim
yapma be valla hiç hatırlayamadım kuzum beni affet
patron müdür yap benine sandın kızların ayağı bi kaysın pasaportlarına bir el koyayım işte ondan sonraaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 1338631
bende iyiyim ablacım çok şükürİyiyim sağol seni sormalı
Çok mersi kraliçem sağol
ayakda duru ver az ne varo minnak zati,sıkışıversin yanına..ben zor buldum burayı,kaptırmam kimseye
karkiiii birinci sağ kolumsun bundan sonra benim terlikleri sen fırlatcen kızlara
patron müdür yap beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?