- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
gözlerini korkutuyom patron. eccuk sus looooo
he ya bu koltuktan bi kalksam görecekler günlerini gelen gideni aratırmış bakın karkiii bilendi isterseniz sınıf başkanı yapalımda görün gününüzü elinizi sobaya basacak tutmasam
minnak nassın necisin kimlerdensin ismin cismin neyevet ya çok şükür buralar var
leeyynn ne yanar dönersin sennnnn
demek watsap haaaaa;titrek kobraa whatsuptan yazar bana noldu topiğe nolduu diyeee
gözlerini korkutuyom patron. eccuk sus looooo
bilindiği üzere minnakım çok da minnak olmamakla beraber mimarımminnak nassın necisin kimlerdensin ismin cismin ney
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napiiim hepiciğinize tek tek desem sapıkmın lan sen dersiniz şöyle bi aramışlığım vaaa
demek watsap haaaaa;
sen gibi patronun ben taaaaaaaaaa
git yazma la banaaaa
bilindiği üzere minnakım çok da minnak olmamakla beraber mimarım23 yaşındayım yarışmaya afyondan katılıyorum arkadaşlara başarılar diliyorum
laaaaaaaaaaaaaaaaaayn afyondan yeni geldim anooooov ne biçim memleket sandıklıda yandım afyonda hücrelerim bile dondu.bilindiği üzere minnakım çok da minnak olmamakla beraber mimarım23 yaşındayım yarışmaya afyondan katılıyorum arkadaşlara başarılar diliyorum
evet ya çok şükür buralar var
bilindiği üzere minnakım çok da minnak olmamakla beraber mimarım23 yaşındayım yarışmaya afyondan katılıyorum arkadaşlara başarılar diliyorum
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napiiim hepiciğinize tek tek desem sapıkmın lan sen dersiniz şöyle bi aramışlığım vaaa
anne anneciğimSen benim kızımdan da küçükmüşsün
o zaman falleni hiç demeyeyim
misk gel panpa gel. gelde gör patronun yidigi naneyi.balı petegi
ne ara yandın yav ortalık buz gibilaaaaaaaaaaaaaaaaaayn afyondan yeni geldim anooooov ne biçim memleket sandıklıda yandım afyonda hücrelerim bile dondu.
ahahah süper yaayyy alkışlayayım didim refleks oldu yarışma neyim deyince
abla yaptım ben geçen ıspanaklı
sandıklı thermaldeydim 10 gündür çarşamba günü döndümne ara yandın yav ortalık buz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?