- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
oy kıyamam ya benimkilerden bölüşürüz artıkpinti patron çaylen çorba veriyor tek..Pinti patronumuz bizimkinee
ayyyyy gazozları hazırladım ilk önden üçlü misafirlere verilecekne sandın kızların ayağı bi kaysın pasaportlarına bir el koyayım işte ondan sonraaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 1338631
yakarım cıralarınıkarkiiii birinci sağ kolumsun bundan sonra benim terlikleri sen fırlatcen kızlara
ayyyyy gazozları hazırladım ilk önden üçlü misafirlere verilecek
ipek ayak işlerine baksın.hanımablamızı oturttuk mu gerisi möhüm değeel 9-18 de kızların hürmetiniz gördük hıh
park kalk ordan hanımablama yer ver
saygısız anam bu kızlar saygısız.
stati koca totoşlu sende kalk bakem ordan minnakıma yer ver
bende iyiyim ablacım çok şükür
yakarım cıralarını
kacmak isteyinn elini sobaya basarım he
soba vamrıydı bu arada buracıklarda
zaman geçiriyoruz eğleniyoruz be abla napalımBen iyiym şeker çayımıda aldım höpürdetiyoum
Görüyorum seni çoğu topiklerde
afiyet olsun ablaBen iyiym şeker çayımıda aldım höpürdetiyoum
hanımablamızı oturttuk mu gerisi möhüm değeel 9-18 de kızların hürmetiniz gördük hıh
saol patron
zaman geçiriyoruz eğleniyoruz be abla napalım
afiyet olsun abla
evet ya çok şükür buralar varBurasıda olmasa vakit gçmez işte
Sağolll şekercim
duygusal dana aglar bak bidehah herkeşler rahatsa sorun kalmadı demektiiir kaj geldiğinde dilini yutar bizi arar durur artık
he ya bu koltuktan bi kalksam görecekler günlerini gelen gideni aratırmış bakın karkiii bilendi isterseniz sınıf başkanı yapalımda görün gününüzü elinizi sobaya basacak tutmasamsaol patron
bide seni beenmiyler haaaa
leeyynn ne yanar dönersin sennnnnsaol patron
bide seni beenmiyler haaaa
titrek kobraa whatsuptan yazar bana noldu topiğe nolduu diyeeeduygusal dana aglar bak bide
varmısın iddasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?