benimkide pslili gibim geldi laynnnnnnnnsenin ki gribaldir ...benim ki psi psili
şederim ben şederim senin yerine şeddiriririm şedli bademim benim şedine gurban şed kokulum benim ahey aheeeybiracık daha şedersen bende şeyyy olur şedmem
şeyler birbirine girmese bari
benım kaynanamda buralarda gezıyormudur acaba ya
oda 51 yasına gırdı
Hoşbuldummm valla bu saatlerde deli gibi acıkıyorum ne koysanız yerim. Patlıcanlı börek varsa önden alayımHamile yoktu demek aranızda
çalışan çok ama becerebilen yokHoşbuldummm valla bu saatlerde deli gibi acıkıyorum ne koysanız yerim. Patlıcanlı börek varsa önden alayımHamile yoktu demek aranızda
benimkide pslili gibim geldi laynnnnnnnn
nerdesin senbenimkide pslili gibim geldi laynnnnnnnn
biz seni bilioz. gelir seni paklarız bizanam hepsi alevi aldı ben napım
adım seye cıkcak ıyıcene
laynnnnnnnnşederim ben şederim senin yerine şeddiriririm şedli bademim benim şedine gurban şed kokulum benim ahey aheeey
ama dedim ben hala BDV de konu taşınmamış diyeanam hepsi alevi aldı ben napım
adım seye cıkcak ıyıcene
laaaayyynnnn gülmekten altıma işemek ne kelimeeeeee çok güldüm laaayyynnnn çok şeeeddince hep şey oluyom ben
ana hanım ablam gelmiş hoşgelmiş...Miskim hoş geldinnnn
he çok korktum (Ayşen grudanın dolaba saklanma sahnesine bir smile ekle bakembiz seni bilioz. gelir seni paklarız biz
laynnnnnnnn
patronummmmmm
cok korktunmu giderim diye
yok ben almayayım ipeko..kışkırtma beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinerdesin sen
özledim.
siyasete gidek mi
sende hoşgeldin.ana hanım ablam gelmiş hoşgelmiş...
betülde sana bakar tip tip. annem cişini yaptı ama bu beze yapılıoduki diye
yada ipi baglarken tak diye düşmesi.he çok korktum (Ayşen grudanın dolaba saklanma sahnesine bir smile ekle bakem
ana hanım ablam gelmiş hoşgelmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?