baksen.......patron bu sanabu patron herkese watspını verdiriyo. sana bana gelince yok. ona buna şapur şupur
gidin siz tlfda bıdı bıdı ediynfallene ne olmuş lannnn
nayıııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrlaynnnnnnnnnnnnnnnbidaha sana komik anılarımı anlatmicimmmmmmmmm.....hülyakoçyiğit koşan smilyyyyyyyyy
o zamanda donluktucandy shopun tarihçesini okursanız 2 don bi sutyen üzerine açılmıştı vizyonu misyonu genişlettik sonradan
iki aradım bi whatsuptan yazdım diye tribe girdiler sana şapır şupurmuş karkiye yarabbi şükürmüşfallene ne olmuş lannnn
kız yok benım avondan rujlarım geldi onlara bakıyordum heheheheehgidin siz tlfda bıdı bıdı ediyn
bu topik sizin neyinize
derin devlet gibi bişi mi parkkkkkcandy shopun tarihçesini okursanız 2 don bi sutyen üzerine açılmıştı vizyonu misyonu genişlettik sonradan
gökselden şükür yarabbi şükür benden sanaa patroniki aradım bi whatsuptan yazdım diye tribe girdiler sana şapır şupurmuş karkiye yarabbi şükürmüş
v
kız yok benım avondan rujlarım geldi onlara bakıyordum heheheheeh
yuuhhhaç aylık oldu bebe 24 ay falan mı
şaka bi yana düşük mü var,peşpeşe mi oldu ?
miskime laf etmeyin lenazdaha koşarsan topukların totona degecek panpa. ha gayret
reaksiyon diyesim varda tedavülden kalkıyo tutmadı ıhderin devlet gibi bişi mi parkkkkk
iki aradım bi whatsuptan yazdım diye tribe girdiler sana şapır şupurmuş karkiye yarabbi şükürmüş
abuuuv ben birine korkarken bende panikatak varda az biraz gaza getir beni olur muPeşpeşe oldu ilk bebeğim 10 aylıkken bi daha hamile olduğumu öğrendim
bana banaiki aradım bi whatsuptan yazdım diye tribe girdiler sana şapır şupurmuş karkiye yarabbi şükürmüş
al miskini başına cal taaammııımiskime laf etmeyin lenbu arada hunharca güldüm yine yok hacı bugün patlar karnım benim
oyy maşallah..Peşpeşe oldu ilk bebeğim 10 aylıkken bi daha hamile olduğumu öğrendim
annen evdemi annen evdemi annen evdeyse bize gideliiiiimal miskini başına cal taaammııı
hayrettin bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?