reklam yaptık aga taze kan işte istiyodunuz yalaynnnnnnnnnnnnnnnnn ben topiğimi karıştırdım........burası nersi..........nerdeyim benim.....................canyciler beğenin hele beni kim burda bilim bakam
rüyadasın yavrum uyu sen uyu.laynnnnnnnnnnnnnnnnn ben topiğimi karıştırdım........burası nersi..........nerdeyim benim.....................canyciler beğenin hele beni kim burda bilim bakam
ııııııh likör hemde naneli bayılırımyada ipi baglarken tak diye düşmesi.
uyyy naneli likörümmmmmm
o günden sonra hiç girmedim..yok ben almayayım ipeko..kışkırtma beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu patron herkese watspını verdiriyo. sana bana gelince yok. ona buna şapur şupurhoşbuldumkiiii
bebeeem tatilden döndüm hafta sonu mesaileri koymuşlar hem kurum taşıncak hemde projeler yaklaştı diye olmadı siz buluşun ben izinler açılınca geleceğim inşallah kesin.park ne zaman gelıyorsun
ne zaman bulusuyoruz?
canını çıkardın leeyynnreklam yaptık aga taze kan işte istiyodunuz ya
Park linki verince geleyim dedimm,hoş buldum sağol
reklam yaptık aga taze kan işte istiyodunuz ya
konu tasındı bende buraya geldım :d
cok kib almış konu
eglenmeye gelınce herkez eglenıyor
utangaaclar ya
püü
hoşgeldin tatlım
çalışan çok ama becerebilen yok
ver telefonu arayıp dadanmayan ne olsunbu patron herkese watspını verdiriyo. sana bana gelince yok. ona buna şapur şupur
laynnnnnnnnnnnnnnnrüyadasın yavrum uyu sen uyu.
(2bardak alınır. birinin içine su konulur.... şıırrrrr şırrrrr)
hadi yavrum misk. hadi. ayrılda gel ayrılda gel
fallene ne olmuş lannnno zaman falleni hiç demeyeyim
benim hiç sapıgımolmadı patronver telefonu arayıp dadanmayan ne olsun
oooooooooo başkanda burdaymışşşş...başkan nassın...iyisinpark ne zaman gelıyorsun
ne zaman bulusuyoruz?
candy shopun tarihçesini okursanız 2 don bi sutyen üzerine açılmıştı vizyonu misyonu genişlettik sonradanCinsellik bölümüne mi taşındı yoksam? Kadın kadına çamaşır muhabbeti yapmanın nesini kib lemişler ki... Şu hamile halimle ben bile kib lemedim
Hoşbuldum
O zaman açın defterleri tarif veriyorum profesyonel hamileyim ben 2012 den beri
yuuhhCinsellik bölümüne mi taşındı yoksam? Kadın kadına çamaşır muhabbeti yapmanın nesini kib lemişler ki... Şu hamile halimle ben bile kib lemedim
Hoşbuldum
O zaman açın defterleri tarif veriyorum profesyonel hamileyim ben 2012 den beri
azdaha koşarsan topukların totona degecek panpa. ha gayretlaynnnnnnnnnnnnnnnbidaha sana komik anılarımı anlatmicimmmmmmmmm.....hülyakoçyiğit koşan smilyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?