- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
ne aldın kız
avondan bu ay rujların dıbıne vurdum
bordo neyın
cadyciler vadisi................ben candycilerden memati..buda (karı işaret ederek)abdulheyyyyyyyyyyyyreaksiyon diyesim varda tedavülden kalkıyo tutmadı ıh
katrene katrenebana bana
al miskini başına cal taaammııı
hayrettin bişi
hiç kimseler yok akşama. camı aralarım benannen evdemi annen evdemi annen evdeyse bize gideliiiiim
vurabilicenmi o göbeklebende gidiyom len o zaman topuklarımı totoma vura vura
prensesim demişmiydim daha önce sanamiskime laf etmeyin lenbu arada hunharca güldüm yine yok hacı bugün patlar karnım benim
fallenruj aldımmmm rich rubyyyy
birde numune seti aldım kız
bennnnncadyciler vadisi................ben candycilerden memati..buda (karı işaret ederek)abdulheyyyyyyyyyyyy
ooooo kavgada bile sööölenmez len bu ama sen söölersinvurabilicenmi o göbekle
memati diyodu ya bak şimdi ..cadyciler vadisi................ben candycilerden memati..buda (karı işaret ederek)abdulheyyyyyyyyyyyy
laynnnnnnn bikere kız beni nasıl başına çalsın....aaaaaaal miskini başına cal taaammııı
hayrettin bişi
sende bana de koca totoşlu.ooooo kavgada bile sööölenmez len bu ama sen söölersin
o koca göbekli betüşün anası yaparlaynnnnnnn bikere kız beni nasıl başına çalsın....aaaaaakarkkkkkkkkkkkk
o değil mantıklı değil yani
pencereni aç perdeni arala gireceğim rüyalarına şarkısını hedaye ediremhiç kimseler yok akşama. camı aralarım ben
hatta sen balkonun altına gel 3 kere cikle. ben şederim
karamuradımmmmmmmmmm benimm......intikamımızı alicim onlardanbende gidiyom len o zaman topuklarımı totoma vura vura
bütün candyshop u sal üstüme salgöbekli dedi kar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?