ah bebeğim beni bi sen anladınleblebi ye.
kuru kahve ye park
leblebi tokda tutar sanırım o dukanda yasakda degilah bebeğim beni bi sen anladın
bugün negatifliğim üstümde. Bir ajdar dinleyip kendime geleyimsende hep zor noktadan giriyon o da yasaklı 3 meyveden biri :S
hahaha çikita mıbugün negatifliğim üstümde. Bir ajdar dinleyip kendime geleyim
pro kartlıyım ben
yok o değil ''öptüm seni şap şup ''
o bebeğim para da yükleniyor mu o karta ee millanım aşkım bebeğim de pro ama nicki karapro kartlıyım ben
yok o değil ''öptüm seni şap şup ''
mıçıyoz bu aralar hepbi yazamadım haaaaaaa.miçtığımın işi
maşallah :)he ya diyetten mi yoksa diyet arasında içtiğim elma kromlu çaydan mı yoksam zabaağnan içtiğim limonlu sarımsaktan mı bilemedim
öneri veriyorum editi 1 : boş durma çalışkızlara tavsiyelere açığım..akşam olay var evde...çalıma yapmam lazım..boş geçirilmicek günlerimdeyim
10tl almıştım yıllar önceo bebeğim para da yükleniyor mu o karta ee millanım aşkım bebeğim de pro ama nicki karaha prolar nickte renk yapabiliyor mu hmm bi de bi de merak ettim bizim giremediğimiz nerellere girebiliyonuz siz ayy pro arkadaşlarım var şşt kız kartı ödünç virsene iki günlüğüne şu sitede girilmemiş köşelere girem diyom azcıkın
cafer miçtı bez getir diye bişi vardı dombik o neydikimıçıyoz bu aralar hep
graliçam halktan biridir zaar ,sen bir dilber ay iki10tl almıştım yıllar önce
renk yapabiliyomu hiç haberim yok valla.
pro üyelere özel bi bölüm var sadece. ama bence gereksiz.
sizlerleyim ben
kökünü vereyim kız ne var
leynn boş durmicam orası kesinde...taktik istiyoz sen anla işteöneri veriyorum editi 1 : boş durma çalış
kahtalı mıçı var ben bi onu biliyomcafer miçtı bez getir diye bişi vardı dombik o neydiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?