- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
graliçam halktan biridir zaar ,sen bir dilber ay iki
tez o vakittttt cafer sıçtı bez getirkahtalı mıçı var ben bi onu biliyom
kızma kızma benim geleneksel bir taktiğim var da mesai sati anca akşam evde laptoptan yazarım o zamana kadar durur musun ama bilememleynn boş durmicam orası kesinde...taktik istiyoz sen anla işte
bende anlamıyorummüstü kapalı konuşman beee
anlamıom ben. acık sacık yazın
cute ile misk zıbıttı gene taktik peşindeler olay bundan ibaretbende anlamıyorumm
biricik gururumuz...o hakltan biri...bizim eserimiz......
halk kralicesi
ablanız kurban olsun sizeeeeee :dönüşegümgümvuran smiy:biricik gururumuz...o hakltan biri...bizim eserimiz......
mesaim bittimi bende biterim parkk...beim için sanal biter ve küçük bi ceylan gibi gerçek hayatıma dalarımkızma kızma benim geleneksel bir taktiğim var da mesai sati anca akşam evde laptoptan yazarım o zamana kadar durur musun ama bilemem
taktiğin amacı ?cute ile misk zıbıttı gene taktik peşindeler olay bundan ibaret
oy yaralı ceylanım bak saa ne dicem az bekle 2 ay kadar sonra gel paralel evrende paralel gebe kalalımmesaim bittimi bende biterim parkk...beim için sanal biter ve küçük bi ceylan gibi gerçek hayatıma dalarım
zeynebim arım balım peteğim senin çocukları leylekler mi getirditaktiğin amacı ?
:sanatçıya çığlık atansmile:ablanız kurban olsun sizeeeeee :dönüşegümgümvuran smiy:
daaa yini evleyimm kızzzzzzeynebim arım balım peteğim senin çocukları leylekler mi getirdi
cafer mıçtı bez getir, ötürdü tez getir derdi annem. Bir olayın üstüne pot kırdıysak yada olayın şeyini çıkardıysak..cafer miçtı bez getir diye bişi vardı dombik o neydiki
daha iyi yaaaaadaaa yini evleyimm kızzzzz
:halka cırlıyan smiy::sanatçıya çığlık atansmile:
ne kadarlık evlisin kızdaaa yini evleyimm kızzzzz
eee ne diyodukk ?daha iyi yaaaaasenden iyi kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?