ne zıcıtacaz bee. iki şey yazsın diye hepimiz cutenin ağzınin içine bakmıyoz sankicute ile misk zıbıttı gene taktik peşindeler olay bundan ibaret
5 ay olucaz çarşamba günü canımm...güzel eksın tekniklerini anlatabilirsiniz açığımmmne kadarlık evlisin kız
bizde bu cumartesi 1 ay olcez.
bi ekşın yapımda sabaha kadar felegi şaşsın.
bitek bende var sansın
tam yerine düşmüşsün ya işte zeynep..aslında en iyi durumda olan şuan sensin...daaa yini evleyimm kızzzzz
cute ağırdan satıyo kendini bugünlerde ,ünlü kaprisi zaarne zıcıtacaz bee. iki şey yazsın diye hepimiz cutenin ağzınin içine bakmıyoz sanki
seksi gecelik giyip oynaşma falan işte5 ay olucaz çarşamba günü canımm...güzel eksın tekniklerini anlatabilirsiniz açığımmm
yok zor sabrettim benim 2 aylık korunma sürem vardı park..zaman kaybetme gel beraber başlıyalım işte..nerde istersen orda söz...paralel evrende olur sıkıntı yoğğğoy yaralı ceylanım bak saa ne dicem az bekle 2 ay kadar sonra gel paralel evrende paralel gebe kalalım
kar kraliçesi ipucu isterim ne yapacaksin..kartlaştık biz..3,5 yılı devirdim leynnnnne kadarlık evlisin kız
bizde bu cumartesi 1 ay olcez.
bi ekşın yapımda sabaha kadar felegi şaşsın.
bitek bende var sansın
ben mayıs 28 di 6 aya girdim benim gözüm korktu bebeğim bir de biraz kilo versem çok süper olacak 3 haneli rakamlara çıkarsam girdiğim depresyondan çıkamam yeminleyok zor sabrettim benim 2 aylık korunma sürem vardı park..zaman kaybetme gel beraber başlıyalım işte..nerde istersen orda söz...paralel evrende olur sıkıntı yoğğğ
iyi durum mu örneğin ?tam yerine düşmüşsün ya işte zeynep..aslında en iyi durumda olan şuan sensin...
bincem sırtına.kar kraliçesi ipucu isterim ne yapacaksin..kartlaştık biz..3,5 yılı devirdim leynnnn
bi tarafının donduğuyla kalıyon buna bi çözüm bulmak lazım merkezi sistemde tam yakmadılar petekleri puffseksi gecelik giyip oynaşma falan işte
sabahına hastalanmam inşallah
güzelll kılişeeeseksi gecelik giyip oynaşma falan işte
sabahına hastalanmam inşallah
kanımı hararetlendircek bişi yesem iyi olcak.bi tarafının donduğuyla kalıyon buna bi çözüm bulmak lazım merkezi sistemde tam yakmadılar petekleri puff
takipte kal.yorumları iyi oku....şifreleri çöz...sonrası gümmiyi durum mu örneğin ?
ben almadım daha.güzelll kılişeeeyaa bu arada ben hiç güzell gecelik çamaşır bulamıyorummm
benim masum kelebeğimin tepkisi hasta olacaksın giyinkanımı hararetlendircek bişi yesem iyi olcak.
gecen hafta duş aldım. bornozu giydim cıktım.
mal gibi üşüdüm. giyinmedim. üşüdüm yine giyinmedim.
tabi bizim öküzde duşa gircek onuda bekliom.
o duşa girerken ben giyinmeye başladım. cünkü dişlerim otomatik tüfege rakip oluyodu
beklemeye zamanım yok park benim 31 bitecek neredeyseben mayıs 28 di 6 aya girdim benim gözüm korktu bebeğim bir de biraz kilo versem çok süper olacak 3 haneli rakamlara çıkarsam girdiğim depresyondan çıkamam yeminlesen beni bekle hacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?