welcome too candyshop;)

pastorel.kek fanusunu cok seviyorum.
cok kullanışlılar.
yeni evine gec ben alıp göndercem layn sözzzzz
aglama sen kuzummmmm
ben bulursam bende alır sana gönderirim böyle altı seramik pembe yazılı english home tarzı kek fanusları varya benimde onlar hoşuma gidiyo

bunların ayaklısı 12 tl bacum
alışveriş diyince akla ben gelirim..
baksana yeni bosnada bir güral outklet var inanılmaz ucuz birde kartalda kütahya var tabakların tanesi 75 kuruş ve gayette güzel.
ayaklı birde
ayaksıza kazık yedim desene
layn yoksa gittigin yer sahtecimi... sahte ürünler cok var cünkü piyasalarda.
3tlci. 1 tlciler cıktıgından beridir

canım yerini nasıl anlatsam bir parfümcü var çok çok bilidndik ama adını hatırlayamadım yaaa
Hemen adını öğrenicem ara sokakta kalıyor canım. ama çok çok şık şeyler var..

ayaklı birde
ayaksıza kazık yedim desene
layn yoksa gittigin yer sahtecimi... sahte ürünler cok var cünkü piyasalarda.
3tlci. 1 tlciler cıktıgından beridir
hayır be ben öyle lisansı olmayan bir şey asla almam neyden yapıldığı belli olmıyır..
bu arada dediğim mağza paşabahçenin orjinal magazası ve defo falan kesnlikle yok..

eee bunlar daha şık ki zaten

dimi bencede hem çokta geniş pasta falan içinde ideal yani..
birde altları rengarenk ve asla boyası gitmiyir

imkanım olsa evi bardakçıya çeviririm deli gibi bardak takıntım var benim sürahi bardak cam şişe bayılırım

canım yerini nasıl anlatsam bir parfümcü var çok çok bilidndik ama adını hatırlayamadım yaaa
Hemen adını öğrenicem ara sokakta kalıyor canım. ama çok çok şık şeyler var..
ümraniye merkezdeki armine ye göre tarif eder misin kaj?
çamlıca'ya doğru mu geri de mi kalıyor?

hazırmısınız millet..........hadi şu züccaciyeden çıkalım laynnnnnnnnnnnn

misk benim görümcem maraş'ta dün enişte geldi..bana dondurmayla cips tarhana göndermiş görümcem.
dedim ne geliyorsa yine görümceden geliyor. şurda bigün bile şu cipsten göndermedin,tanıştırmadın bizi o eşsiz lezzetle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…