ay çok pahalı ya..ciddimisin geçen arkadaşa aldım 25 küsür hatta 30 muydu ne
ben bulursam bende alır sana gönderirim böyle altı seramik pembe yazılı english home tarzı kek fanusları varya benimde onlar hoşuma gidiyopastorel.kek fanusunu cok seviyorum.
cok kullanışlılar.
yeni evine gec ben alıp göndercem layn sözzzzz
aglama sen kuzummmmm
ayaklı birdebunların ayaklısı 12 tl bacum
alışveriş diyince akla ben gelirim..
baksana yeni bosnada bir güral outklet var inanılmaz ucuz birde kartalda kütahya var tabakların tanesi 75 kuruş ve gayette güzel.
eee bunlar daha şık ki zatenay çok pahalı ya..
benim dediğim bu yanlış anlaşılmasın
bunların fiyatı tuzlu ya bakamıyorum benben bulursam bende alır sana gönderirim böyle altı seramik pembe yazılı english home tarzı kek fanusları varya benimde onlar hoşuma gidiyoEki Görüntüle 1339530 Eki Görüntüle 1339531 Eki Görüntüle 1339532 Eki Görüntüle 1339533
canım yerini nasıl anlatsam bir parfümcü var çok çok bilidndik ama adını hatırlayamadım yaaakaj cım iyi çok şükür sen nasılsın,dün merak ettik..ama benim aklıma geldi alışveriştedir kesin bu dedim
Ümraniye de nerde bu mağazayerini acilen tarif eder misin bana?
bende bayılıyorum hala ıvır zıvır almaya,frenliyorum kendimi ama yine de evlendikten sonra epey bişey aldım
tupper evim de yok,almam da zati
şu ikinciden benim var..arkadaşada aldım..normalde ayakllılar daha şık ve daha pahalı ..layn ben ayaksıza 30 a yakın para verdimben bulursam bende alır sana gönderirim böyle altı seramik pembe yazılı english home tarzı kek fanusları varya benimde onlar hoşuma gidiyoEki Görüntüle 1339530 Eki Görüntüle 1339531 Eki Görüntüle 1339532 Eki Görüntüle 1339533
hayır be ben öyle lisansı olmayan bir şey asla almam neyden yapıldığı belli olmıyır..ayaklı birde
ayaksıza kazık yedim desene
layn yoksa gittigin yer sahtecimi... sahte ürünler cok var cünkü piyasalarda.
3tlci. 1 tlciler cıktıgından beridir
eee bunlar daha şık ki zaten
zevlerimiz yakın senle zaten park...benim var o kek fanusundan içindeki desen farklı..miskoooyla aynı kek fanusunu koymuşuzzevkli karılarız belli ediyoz valla
ümraniye merkezdeki armine ye göre tarif eder misin kaj?canım yerini nasıl anlatsam bir parfümcü var çok çok bilidndik ama adını hatırlayamadım yaaa
Hemen adını öğrenicem ara sokakta kalıyor canım. ama çok çok şık şeyler var..
güzel soru canımümraniye merkezdeki armine ye göre tarif eder misin kaj?
çamlıca'ya doğru mu geri de mi kalıyor?
bende bende...1000 yapmadan öğle yemeğine çıkmam............
hazırmısınız millet..........hadi şu züccaciyeden çıkalım laynnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?