şimdiye kadar ihtiyaç duymadığıma göre gerek yok okadar para dökmeyebenimde yoooooooooh
yok değil mcj shop var ordan aldım coocan markası http://www.mcj.com.tr/mall/disp/itemInfo.htm?wlgroup=10&itemCode=100388 burada bak alacaksanız hiç kaçırmayınfalezzz mi kuzum
hee bende düzgün bir eve çıkarsam anasını ağlatıcam ortalığında bu ev çingen evi gibi çıldırmama ramak kaldfı gözümde pek bir küçüldü tatilden döndük yatakodasının tavanı kabarmış dökülmüş soğudum evden.gırgırındayım kız işin. satmayı pek düşünmüyorum acıkcası.
cünkü yarın bi gün büyük ev oluruz kullanırım diyorum
öyle deme anacım bu elmas kaplama durulasan yetiyor yani yağsız bile yapsan yemeği asla yapışmıyortava aldım ya ben 3lü. celik kaşık kullansamda cizilmiyo
he bir saklama kabına neden 85 lira vereyim ki manyak mııym benşimdiye kadar ihtiyaç duymadığıma göre gerek yok okadar para dökmeye
not aldım hepsini
yok değil mcj shop var ordan aldım coocan markası http://www.mcj.com.tr/mall/disp/itemInfo.htm?wlgroup=10&itemCode=100388 burada bak alacaksanız hiç kaçırmayın
şeddir gitben şeddripite geliyom..çok şeddirmeyin heeee
yok yaw nereye gereksiz gayet kullanışlı bencetupper dünyanın en gereksiz izolagıda malzemesidir.
kesinlikle BORCAM
alacan mı atacan mı bunu hoşmuşhemen bakıyorum
bu arada bardakta şudur efendim,
inşallah bi önce cıkarsın.hee bende düzgün bir eve çıkarsam anasını ağlatıcam ortalığında bu ev çingen evi gibi çıldırmama ramak kaldfı gözümde pek bir küçüldü tatilden döndük yatakodasının tavanı kabarmış dökülmüş soğudum evden.
wuuu bu çok şıkmış yaahemen bakıyorum
kokiy onlar arvat kokiiiiiiyyok yaw nereye gereksiz gayet kullanışlı bence
çok zarif çok beğendim.hemen bakıyorum
ben mi yanlış kullanıyorum acaba bizde niye kokmiykokiy onlar arvat kokiiiiiiy
alacan mı atacan mı bunu hoşmuş
wuuu bu çok şıkmış yaa
çok zarif çok beğendim.
gerçekten çok uyguna almışsın kuzumteşekkür ederim kızlar yeni aldım bunu 16 tane 50 lira tuttu..
bende bayılarak aldım paşabahçe de tanesi 12-13 falandı..
Çok uygun bu gittiğim ye..
bana da 12 dene al yollasana böyle kadehe benzemeyen kadehe ihtiyacım vardı ben saa parasını atayım öğren fiyatınıdateşekkür ederim kızlar yeni aldım bunu 16 tane 50 lira tuttu..
bende bayılarak aldım paşabahçe de tanesi 12-13 falandı..
Çok uygun bu gittiğim ye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?