- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
kadehe benzemeyen kadehbana da 12 dene al yollasana böyle kadehe benzemeyen kadehe ihtiyacım vardı ben saa parasını atayım öğren fiyatınıda
benden sana hediye olsun ne parası:)bana da 12 dene al yollasana böyle kadehe benzemeyen kadehe ihtiyacım vardı ben saa parasını atayım öğren fiyatınıda
banadakek fanusu al nan.benden sana hediye olsun ne parası:)
arabayla gideceğim bu hafta inşallah kaldıysa hemen alacağım
bak bir salata kasesi aldım yemin ederim paşa bahçe mağazasında aynısı 65 lira idi 15 liraya aldım
adam direk kendisi getiriyorumuş ve inan giremezsin içersi ana baba günü
o ne kibanada pastorel al nan.
gecen paşabahcenin magazasından 25 tl aldık.
orda 5 tl olmalı
benden sana hediye olsun ne parası:)
bak bir salata kasesi aldım yemin ederim paşa bahçe mağazasında aynısı 65 lira idi 15 liraya aldım
bak şimdiden aklıma geldi kek fanusu ooo yeaaaah ama benim mutfak fena koyacak yer yoookbanadakek fanusu al nan.
gecen paşabahcenin magazasından 25 tl aldık.
orda 5 tl olmalı
Eki Görüntüle 1339518 Eki Görüntüle 1339519 Eki Görüntüle 1339520 Eki Görüntüle 1339521 Eki Görüntüle 1339522 Eki Görüntüle 1339523 Eki Görüntüle 1339524 PRATİK OLAN HER ŞEYİ İSTİYORUM HAYATIMDAAAAAAA
kek fanusları 12 tl idi sanırımyooh parasıynan isterim çünkü ben çok şey isterim
bak şimdiden aklıma geldi kek fanusu ooo yeaaaah ama benim mutfak fena koyacak yer yoook
pastorel.kek fanusunu cok seviyorum.bak şimdiden aklıma geldi kek fanusu ooo yeaaaah ama benim mutfak fena koyacak yer yoook
hmmm dema bana da pek bi pratik geldiydi çay pirin bulgur koyarım dedim dişu 2. bende var ama pek kullanışlı değil
bunların ayaklısı 12 tl bacum
2tane alcaktımda. dedim hele şimdilik bu olsun.o ne ki
valla bir gördüğünü almazsan bir daha bulamıyorsun..
ciddimisin geçen arkadaşa aldım 25 küsür hatta 30 muydu nekek fanusları 12 tl idi sanırım
kuzum sen gel ben seni götürem..
kaja herkes sipariş versin. gitsin alsınciddimisin geçen arkadaşa aldım 25 küsür hatta 30 muydu ne
benden sana hediye olsun ne parası:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?