- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
dur dombi dur 30'una ulaşmamışsın burda 31'i devirecek hatunlar var...konu yaşa girmesin..dona aynen devam
yok yıne yıl bası hedıyesıyle alakalı bır mevzu ıdıgeyikte miydi bu mevzu ona göre topiği anahtarıynan bırakıp gaçcem
hatırlayamadım benbı ara bı konu vardı
beyazmelekmıydı neydı karamelekmıydı
ikiz bebelerı vardı hanı epeyce sure kocasından ayrı kalmsıtı
kadın sert bı kadındı
sonra bısı kesfettı
beyaz basortuyle kapıyı acın dıyordu kocalarınıza yanı hep şehvetli yanı gormemesı acısından sanırım
o konuya donecek galıba burası
bu mevzu içine edilerek topikleştirildi bozulmasına imkan yoookyok yıne yıl bası hedıyesıyle alakalı bır mevzu ıdı
nemış ile içine etmiştik tabi
kız o kocasından dayak yermı yao kocasından dayak yiyip beyaz örtüyü taktığı gün kocası kendini melek sanan zat değil mi ?
geyikte konu kapanıyo mu ki?
amin amin..nediin bacım sen ama amin amin amin,benim hamilelik beni çok korkuttu çok gergindi,m ama bir daha olmasın sakin sakin gebe durayım istiyorum bir de panikliyim anksiyeteliyim daha doğrusu off psikopatım ben insan olayım bebem olsun kollarım dolsun inşallah isteyen hepimize..
allahallah bulursan linklede bi görek bende hatırlayamadımkız o kocasından dayak yermı ya
o kocasını dover
unuttum ben mevzuyu ıllakı takıp eden olmustu
oluk oluk uygulayan hatunlar vardı bı donem
neyse
program yapmıyormuyuz şimdi
program derkenneyse
program yapmıyormuyuz şimdi
şimdi cute benim odunluğumu törpiliycek izlemede kalprogram derken
mevzu derin mesaim bitecek vay benim halime.....azcık bende törpüleneydim iyiydi....şimdi cute benim odunluğumu törpiliycek izlemede kal
cute sen şimdi konuya bir giriş yap programımızı söyle bize..ben odunluğumu nasıl yıkayım bir de bu konuda tecrübelerine sığınıyorumne konunun sahıbını hatırlıyorum ne bısı yaw
kafamı cok yormam laızm bakınım bıraz
aynen son 37 dk vay bizim halımızamevzu derin mesaim bitecek vay benim halime.....azcık bende törpüleneydim iyiydi....
CuteMom hızlandırılmış programa alsan bizi
ben dıyorumkımevzu derin mesaim bitecek vay benim halime.....azcık bende törpüleneydim iyiydi....
CuteMom hızlandırılmış programa alsan bizi
adanamerkez nere kaçtı gelsin programın alasını yapcez ,kız bizim aklımıza karpuz kabığını kaçırdı ,ipekte materyalleri soktu kaçıp gittiler valla
konu sahibinden esinlenerek açtın konuyu bak kimlere yarayacak şimdicute sen şimdi konuya bir giriş yap programımızı söyle bize..ben odunluğumu nasıl yıkayım bir de bu konuda tecrübelerine sığınıyorum
ozaman yarın aynı saatte aynı yerdeaynen son 37 dk vay bizim halımıza
ben dıyorumkı
kendınızı hor kullanın daha gencız dıyorum
benım anam dıyorkı ben daha babanı agzından bıle opmedım dıyor
dusun kadın benı opusmeden yapmıs
sonuc ortada ben S
sonracıma dıyorumkı ozel gıyının ama ıs bıtınce kalın battanıye pıjemalarına donmeyın dıyorum
hadı olmadı es kaza ınce pıjema gıydınız mutlaka altına g strıng gıyeceksınız dıyorum
pıjemanızın pacasını corabınızın ıcıne sokmayın dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?