küçükmüşşsün sen dahaaaa
böyle ugraşları cok severim ben.çok komik ya
allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhkark bebem bugün benden izilisin..hadi evine git sen kuzum.....maazallah
yok yahu nerem küçük kocamanım ben yok yahu değilmişim nickim bile küçük benim vuymayın bana ablalayküçükmüşşsün sen dahaaaa
sabah eşim uyuyo. hafif uyanık aslında.
corap alıyorum komidinden. onun tarafında olan komidinden.
corabı burnuna sürttüm ay diye bi ayaklandı
çok fenaymışsın sen kız bende korkutmaya bayılırımböyle ugraşları cok severim ben.
ayagı acıktaysa ayagını gıdıkalrım
yok aptallaşmassın.merağ etme
aptallaşmam dimi
kocam aptal hatun sevmiyorda
benimkide traş olmuş..beni uyandıracak yüzünü bi dayadı elime.....layyyyyyyyyynnn elime değen bu yumşak şey ne diyorum...bi çığlık attım
ahaaahaaaaaaaaaaaaaaaaa.........allahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
şener şen döte degen topuk koşma smiysiiiii
he o bendede var.çok fenaymışsın sen kız bende korkutmaya bayılırım
yok severim seni ..yok yahu nerem küçük kocamanım ben yok yahu değilmişim nickim bile küçük benim vuymayın bana ablalay
hem ne korkuuyolar birden ce yapıveriyorum ödleri kopuyor bir kere annemi korkudan ağlatmışlığım bile var nihahahhe o bendede var.
hele 5-6 aylık yad a1 yaşındaki bebelere. gümmm demeye bayılırım
gerci o bebeler kendi gazlarından bile irkiliyoki
herkes annem olduyok severim seni ..korkma annem
psikopatmısın laynhem ne korkuuyolar birden ce yapıveriyorum ödleri kopuyor bir kere annemi korkudan ağlatmışlığım bile var nihahah
kötü yola düşersin falan. tut nan elimdenherkes annem oldudünde hanım abla diyordu kızımdan küçükmüşsün diye bana sahip çıkın
doğru bildin ahbappsikopatmısın layn
kaybolma sakın...akşam dörtte sayım varherkes annem oldudünde hanım abla diyordu kızımdan küçükmüşsün diye bana sahip çıkın
bana gazoz içirceklermiş şeker verceklermiş ama evli değilmiş boşandım diyor napmalıyım ablalarım acil yardımkötü yola düşersin falan. tut nan elimden
doğru bildin ahbapvalla çok seviyorum korkutmayı ya elimde olsa şimdi seni bile korkutma isteği geldi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?