welcome too candyshop;)

Canım güzelmiş güle güle kullan ama zaten ben genelde alyansı çok sevmiyorum çok sade tektaşla beştaşı çok seviyorum ben ama oda malum her ortamda olmuyor

Canım güzelmiş güle güle kullan ama zaten ben genelde alyansı çok sevmiyorum çok sade tektaşla beştaşı çok seviyorum ben ama oda malum her ortamda olmuyor

benim çok nadirdir alyansımı çıkardığım..bazen tektaşla tamtur olanı takıyorum alyans yerine değişiklik oluyor..
beştaşım yok ama bazılarında gerçekten şık duruyor beğeniyorum,bazılarında da çok kaba oluyor.muhtemelen bende de güzel durmaz

neden durmasın canım..
taş gibi hatunsun..
benim kocama kıydığım tek nokta bu tektaş-beştaştır..
kredi çekti biliyormusun

canım ne yapalım sohbet muhabbet ama kimsecikler kalmadı:)
hoş geldin betülümüz nasıl
betülün poposundan kelebekler uçuşturmak için uğraşıyorum.Uyumuyor kerata uyusa akşama arkadaşlar gelecek azıcık hazırlık yapayım diyorum ama boşş

neden durmasın canım..
taş gibi hatunsun..
benim kocama kıydığım tek nokta bu tektaş-beştaştır..
kredi çekti biliyormusun

oyy fena kıymışsın,pırlanta herhalde

benimkisi bildiğin 14 ayar,çakma tektaş..
eşcağızım evlenme teklif ettiğinde bir hevesle gittim anneme gösterdim,bu ne böyle dedi o kadar gıcık olmuştum ki

oyy fena kıymışsın,pırlanta herhalde

benimkisi bildiğin 14 ayar,çakma tektaş..
eşcağızım evlenme teklif ettiğinde bir hevesle gittim anneme gösterdim,bu ne böyle dedi o kadar gıcık olmuştum ki
evet canım öyle..
neden annen öyle yaptı ki, benimkiyle biz önceden gidip bakmıştık , beraber beğendik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…