- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
gördüm canım,güle güle kullan..Bu arada statim gördün mü sen benim yeni alyansımı..
oo hanımabla hoşgeldinSelamlarr hanımlar
gene değiştiririm canım hehe aloştım zaten sürekli değişmeye..gördüm canım,güle güle kullan..
taşlı modeller daha çabuk yıpranıyor bence,ben tercih etmezdim ama güzel gerçekten
hoş geldin hanım abla.Selamlarr hanımlar
gene değiştiririm canım hehe aloştım zaten sürekli değişmeye..
bede taşsız hiç bi şey sevmem bir salonumu görsen şıkır şıkırdır..
hoş geldin hanım abla.
Eki Görüntüle 1339621
kaj benimkisi bu canım.3 senedir bilfiil kullanıyorum
hani ilk buluşmamızda yüzük aldık demiştim ya,bunun aynısının gümüşüydü, bunu görür görmez bundan olsun dedik ikimizde..ama gerçekten çok güzel alyanslar var
nasılsın abla=)Hoş gördüm sağol
Canım güzelmiş güle güle kullan ama zaten ben genelde alyansı çok sevmiyorum çok sade tektaşla beştaşı çok seviyorum ben ama oda malum her ortamda olmuyor
neden durmasın canım..benim çok nadirdir alyansımı çıkardığım..bazen tektaşla tamtur olanı takıyorum alyans yerine değişiklik oluyor..
beştaşım yok ama bazılarında gerçekten şık duruyor beğeniyorum,bazılarında da çok kaba oluyor.muhtemelen bende de güzel durmaz
canım ne yapalım sohbet muhabbet ama kimsecikler kalmadı:)napıyonuz
betülün poposundan kelebekler uçuşturmak için uğraşıyorum.Uyumuyor kerata uyusa akşama arkadaşlar gelecek azıcık hazırlık yapayım diyorum ama boşşcanım ne yapalım sohbet muhabbet ama kimsecikler kalmadı:)
hoş geldin betülümüz nasıl
nerde kaldın kız? kutlamayı sensiz yaptıknapıyonuz
1000. mesaj mınerde kaldın kız? kutlamayı sensiz yaptık
ver bana ben uyutayım oniiiibetülün poposundan kelebekler uçuşturmak için uğraşıyorum.Uyumuyor kerata uyusa akşama arkadaşlar gelecek azıcık hazırlık yapayım diyorum ama boşş
neden durmasın canım..
taş gibi hatunsun..
benim kocama kıydığım tek nokta bu tektaş-beştaştır..
kredi çekti biliyormusun
ivit1000. mesaj mı
evet canım öyle..oyy fena kıymışsın,pırlanta herhalde
benimkisi bildiğin 14 ayar,çakma tektaş..
eşcağızım evlenme teklif ettiğinde bir hevesle gittim anneme gösterdim,bu ne böyle dedi o kadar gıcık olmuştum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?