- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
cıks dörtte burda olamıcam malesef benim yerime imza atıverin ne varkaybolma sakın...akşam dörtte sayım var
ahahah
bendede bazen cok korkma olur.
gecen banyodan cıkıyoru. tam cıkışında camaşır makinesi. dışı metal. kendi gölgemi fare falan sandım. bi ay dedim
şekeri al. gazozu içmebana gazoz içirceklermiş şeker verceklermiş ama evli değilmiş boşandım diyor napmalıyım ablalarım acil yardım
parkk sayıyo wallaaa eksik çıkarsa benden bilir böyle bi riske girerem..takrara düşerim sonracıks dörtte burda olamıcam malesef benim yerime imza atıverin ne var
ahahahannemde gece aynada görüvermiş kendini çığlığına uyandım kadını korkak ettim sanırım
hani anneliğin senin insan evladına sahip çıkmazmı ha çıkmazmıparkk sayıyo wallaaa eksik çıkarsa benden bilir böyle bi riske girerem..takrara düşerim sonra
benim eşim falan olsa aklını fikrini alırdım heralde korkuta korkuta
gecen günde eşim arkamdan sessizce gelmiş bi döndüm burun buruna geldik.
senin agsına tükürüm ben dedim
evet bende hiç sevmem öyle şeyleri..minnak korkutmak çok büyük vebal aklında bulunsun
beni de kardeşimin 2 sefer öyle korkutmuşluğu var,hala aklıma geldikçe ürperirim
ya biliyorum da işte tutamıyorum çok yaramazım ben vallaa aklım hep muzurluktaminnak korkutmak çok büyük vebal aklında bulunsun
beni de kardeşimin 2 sefer öyle korkutmuşluğu var,hala aklıma geldikçe ürperirim
benim eşim falan olsa aklını fikrini alırdım heralde korkuta korkutaiyi demişsin kız aferim
ben gördüm de çok begendim ya çok şıkmış güle güle kullan tatlımBu arada statim gördün mü sen benim yeni alyansımı..
sağol canım baya bir kararsız kaldım alırken..ben gördüm de çok begendim ya çok şıkmış güle güle kullan tatlım
gine gelhaydi şekerler benden bugünlük bu kadar çok öpüyorum siziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?