- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
hayırrrkahvaltı yapmadınmı
iyi canım çok sükürr...sennnaber zeynepcik
ginaydınnnnnnnnnnnhuhuhuhu
evdemisin..çalışıyorsun sanıyordum senihayırrruyku daha tatlı geldi birzdan yapacagım
ben iim kraliçe...çayımı yudumluyordum..kaşıntın gittimiiyiyim şükür.
öksürügümkalmadı. gidim deve kesim ben bugün
mis sen nasılsın kuzum
en nefret ettigim tartışma tipidiriyi canım çok sükürr...senn
dün tam kocayla yanls anlasılma yüzünden tartışıoduk ki..oda biliyo öyle olmadıgını :) sonra hemn sakinleştik sükür :)
kaşıntım. yanmamda az kaldı.ben iim kraliçe...çayımı yudumluyordum..kaşıntın gittimi
denize sıfır. saatlerce kahvaltı. muhabbet.dalga sesleri.şuann güzell bi cafe de güzel bi kahvalı yapmak isterdim...sonra da bi kahve
çalısıyorum tatlım da kahvltı yapacağım ortam var..tabi evdeki gibi hersy yokevdemisin..çalışıyorsun sanıyordum seni
off offf ne qüzel olurduuu ahh ahh sevgiliyken daha iyiydik biz yaaa :s yaa arabaya tüp patates koyup getirir dısarda patates kızartıp ve kahvltı yapardıkk...Ahhhh genclik ( daha 22 yasındayıdenize sıfır. saatlerce kahvaltı. muhabbet.dalga sesleri.
bi aylık maaşımı feda edebilirdimmmmmm
kukuya ii bak...ne gelirse başa ondan geliyorkaşıntım. yanmamda az kaldı.
akşam pamuklu mendil ütüledim bastım.
yatarkende tuluk aldım.
anladım afiyet olsunnçalısıyorum tatlım da kahvltı yapacağım ortam var..tabi evdeki gibi hersy yok
off offf ne qüzel olurduuu ahh ahh sevgiliyken daha iyiydik biz yaaa :s yaa arabaya tüp patates koyup getirir dısarda patates kızartıp ve kahvltı yapardıkk...Ahhhh genclik ( daha 22 yasındayı)
aynen valla. üstle ugraşmaktan ona zaman ayıramadımkukuya ii bak...ne gelirse başa ondan geliyor
ayneenn öleydii...
eve sıgamayan genclik
bende bu aralar deli, gibi kek börek pasta düşkünü oldumayneenn öleydii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?