tabisi kaçarmı benden
ee naptın bi de heletabisi kaçarmı benden
toplaşın hele anlatayımmmmmmee naptın bi de hele
az örnek ol bize
bak cute inzivaya çekildi anlatmıyor bişi
eneee bodoslama saldırmış hatunşimdi efenim...çayı çok severim ben...güzel bi çay içtim..işte ne varsa fındıktı fıstıktı falan baya yemişim yedirmişim...sonra kanpeye kıvranıp uyumuşup saat bi kaltım 11. yuh didim kendime...etrafı toparlıyayım dedi bi baktım adam uçmuş yatağa benim bişey yapmama gerek kalmadı uyuduğum vakit yediğim şeyler fatydasını göstermişti..direk daldım anlayacağınız
Allah ne verdiyseeneee bodoslama saldırmış hatun
şimdi efenim...çayı çok severim ben...güzel bi çay içtim..işte ne varsa fındıktı fıstıktı falan baya yemişim yedirmişim...sonra kanpeye kıvranıp uyumuşup saat bi kaltım 11. yuh didim kendime...etrafı toparlıyayım dedim bi baktım adam uçmuş yatağa benim bişey yapmama gerek kalmadı u yediğim şeyler fatydasını göstermişti..direk daldım anlayacağınız
iki nefes alıp kaçıyo yeminle bu cute
kız zeynep oww bak sen fısıldama neki..bak bilmiyorum anlamıyorum didin neler çıkıyor sendenbende dün fısıldama yöntemini kullandımm..koca evdeee
vuh?bende dün fısıldama yöntemini kullandımm..koca evdeee
ya öyle işte adamı suya götürür susuz getirir bu yeni gelinler
he valla ya,ben yeni gelin iken yani 10 ay önceya öyle işte adamı suya götürür susuz getirir bu yeni gelinler
şimdi efenim...çayı çok severim ben...güzel bi çay içtim..işte ne varsa fındıktı fıstıktı falan baya yemişim yedirmişim...sonra kanpeye kıvranıp uyumuşup saat bi kaltım 11. yuh didim kendime...etrafı toparlıyayım dedim bi baktım adam uçmuş yatağa benim bişey yapmama gerek kalmadı u yediğim şeyler fatydasını göstermişti..direk daldım anlayacağınız
demi ? sizin yine iyimiş .bizim dönemlerde hele; ne bilim ipek ipi tut' .. ömer bak bu bağ' vardıhe valla ya,ben yeni gelin iken yani 10 ay öncedüz ayak ali ata baklarla takılıyordumDU
ışık ılık süt içerken Zeynep kocaya fısıldayan kadını oynuyormuş meğersemdemi ? sizin yine iyimiş .bizim dönemlerde hele; ne bilim ipek ipi tut' .. ömer bak bu bağ' vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?