welcome too candyshop;)

ipek bu kadar şartlandırma kendini..2 ayın daha bu yine dene ama kafanı boşaltta dene olmadı bi doktora gidersin yumurtalıklarına falan baklır
Misk biraz ironi yapıyorum. Ben imanlı biriyim. Her zaman derim olmuyorsa hayır aramak lazım.

Doğmamış bir çocukla imtihan doğmuş bir çocukla imtihandan daha iyidir.

Biz hayır şey seçemeyiz bazen. Ama bir nedeni vardır.

Hayırlısı diyorum ama istiyorum da tabi.

yok canım yapmıcam. yaşım geçiyor. hem risk guruba giriyor hem de çocukla aramdaki yaş farkı artıyor.eşim de öyle tabi. ben 34 eşim 36 yaşında.
tamamda ıste bu bır tıp ısyan bılıyorsun dımı
sen hayatının gerı kalanı ıcın bu kadar net plan yapıyorken
neden calısmalara 1 sene once degılde yılın bıtmesıne 3 ay kala basladınkı :S

Yok isyan değil asla.

Hayırlısı ne ise o olsun.

Ama insan doğasında da istemek var.

Ben sadece ocaktan sonra artık düşünmeyeceğim.

suya katıp içiyorsun.toz şeklinde..yumurtalıklarıda çalıştırıyor..bilfiğim kadarıyla folbiol yumurtlıklarla ilgili bi hap değil sadece folikasit yüklüyor vücuda
Bunu yazdırdın mı kendin mi aldın? Yani hormonların falan nasıl senin?

Yok isyan değil asla.

Hayırlısı ne ise o olsun.

Ama insan doğasında da istemek var.

Ben sadece ocaktan sonra artık düşünmeyeceğim.
bence cok ıstıyrosan ugrasırsın
ben butun hayatım boyunca bunu dusunuyorum
ocaktan sonra sen 35 kocanda 37 olsa ne olacakkı dıye dusunur telkın ederım kendımı
zıra dedıgım gıbı yılın bıtmesıne 3 ay kalmıs
ve sen kendın ıcın esın ıcın ve en onemlısı cocugun ıcın bu kararı bu kadar net verıyorken ozellıkle 3 ay bır sure bence az kesınlıkle az

Cute okul nasıl gidiyor? Verdiler mi yemek listesi falan?

Okul aktiviteleri falan nasıl?

kı bence cocuklarımızın 1 kardesı olmalı
anne ve babasıyla alakalı anıları paylasabılecegı tek kısı onların bır kısı ıle kardes olmalarıdır en azından
bence

bir evaldın var..ben 31 ve henüz bişey yok....biraz daha kader konusunda imanı arttırmak lazım...ben kaç yıldır tedavi oluyorum vs. Rabbim verdikten sonra veriyor.ama kulda aramasını bilecek..bak bizim mart annelrinde fatmaipek var bi kızı var onunda sonra istemiş olmamış ve tüp bebek yaptırdı..yani ilki hemen oldu diye ikinciside öyle olmak zorunda değil...iki ayda bırakma kendini .öyle olsa bak bana 2 ay sonra tekrar başladım..git doktora hormonlarına baktır usg ile baksın..yaş ilerliyor vücudun yapısıda değişiyor haliyle...takma bukadar..

Cute okul nasıl gidiyor? Verdiler mi yemek listesi falan?

Okul aktiviteleri falan nasıl?
Aman masallah yavrum
hersey yolunda
sız napıyosunuz?
valal ben egeye baya baya okuma yazma sokturmeye calısıyorum işim duman

Ama 35 yaşından sonra risk faktörü oluyor. Hani olmaz olmaz da milyonda bir olursa insan vicdan yapar. Gerçi genç yaşta olan doğumlarda vs de olabiliyor anomali ama insan yine de acaba diyor.

Mesela benle hamile bir kadın vardı ben kızıma hamileyken o 38 yaşındaydı. Ona amniyosentez var ya bizim 2 li test normal çıkınca gerek görmüyorlar. Ama bu kadının yaşı fazla olduğu için bu testi yapmayı teklif ettiler, kadın kabul etmeyince kağıt imzalattılar “kendi rızam ile yaptırmıyorum” diye.

ipek senı uzmek ıstemıyorum ama ha 35'te rısk faktoru dedıgın sey 34 yokmu sanıyorsun
yas ılerledıkce bu artacak hepsı bu
sen suanda gebe kalsan sana doktorun yapacagı uygulama 35 yasında gebe kaldıgın gıbı bence

bence hemen dr gıtmelısın madem bu kadar ıstıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…