welcome too candyshop;)

yahu bunu 88 kiloluk bir kadına söylüyorsun doğru mu gerçi vücudum derli topludur amma

yahu bunu 88 kiloluk bir kadına söylüyorsun doğru mu gerçi vücudum derli topludur amma
tamamda canım napıyorsun yanı
sende bunu avantaj olaak kullan
te zamanında bı camasır aldım
ben zayıfım yanı ne bılım ay bır taafıma denk getırsem gıdıyor bır yerım acılıyor
gıyemıyorum ya
aaaaaaa

ben yarın konuyu derinleştirelim diyorum...misal üşütüp hasta olmamdan korkan kocam var benim battaniyelere saran ayağıma çoraplar giydirip pijamanın içine sokan

CuteMom gerçi bu arada zayıflama tiyoları varsa şşşt kız valla bak
bacım dogrusunu soylemek gerekırse ben zayıfım oldukca ama bende bır yan problemı varı sorma
sırf yanlarımdan dolayı 50 kilolarda kendımı sısman zannedıyorum
yakın zamanda bır takım falıyetlerım olacak ama bakalım spor yapmam gerek sanırım
oryantal fılanda olur

ben yarın konuyu derinleştirelim diyorum...misal üşütüp hasta olmamdan korkan kocam var benim battaniyelere saran ayağıma çoraplar giydirip pijamanın içine sokan
aynen bende soket çorap üstü patik giyom kaloriferlerin ayarlarıyla oynamamız lazım zaar yarın derinleşelim

o dıyorkı ben kostum almayın evdekı esyaları kullanın
yanı hepımızın bır kabanı neyını topuklu ayakkabısı vardır sanırım dıyor akıl verıyor

SUHAN yanı mesela aksamları ben kıyafetle oturamam
pıjema gıyerım ama ınce ıcınede tam zırttı bır renk camasır

ustumede ınce mutlaka yaka bagır acık sonra bende mod su
bır hırkayı gıyıyorum bı cıkarıyorum ay usudum aaayy
sonrda cıkarıyorum cocuk uyuyana kadar hep bır entrıka pesındeyım
yoksa hayat benım ıcın cok cekılmez olurdu acıkcası

bendede hamilekilten dolayı 70 oldum eski halime dönmeyi istoyrum çok. Emzirmek iyiymiş diyet yapamıyorsunki bu halde. Bende bu yüzden dayıyorum göğsümü bebeğimin ağzına boyuna ağzında hep gün içinde istemese bile alacaksın bunu emeceksin gidecek bu kilolar diyorum

o kılolarda dogum yaptıgım ıcın senı anlıyorum
fakat bu yanlar nereden cıktı anlamadım ben bebem 6 aylıkken 34 bedende bır hatundum
takı 2.5 yasıan kadar
bı evlendım bı rahatlama bı genıslık bende

akabinde 8n aylık hamile ayağında topuklu üstü kürklü bir karmaşa yarattınız beynimde ben nasıl yapayım bunu şimdi söyle söyleeeeee

bende evlenmeden önce en fazla 50 olmuştum evlendim sanki birşey oldu 60 oldum birden manyakımsı birşey. sonra hamilelik 70 oldum şimdi 60 lardayım fazla geliyor işte yinede ne bileyim .

akabinde 8n aylık hamile ayağında topuklu üstü kürklü bir karmaşa yarattınız beynimde ben nasıl yapayım bunu şimdi söyle söyleeeeee
valla ıste ben senın fıkrı kulagına caldım
8 aylık hamıle kadının yaptıgını bence sen yaparsın
bende yaparım ama
o kadarına utanabılırım
aslında ıstıyorum
fakat cesaretım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…