yahu bunu 88 kiloluk bir kadına söylüyorsun doğru mu gerçi vücudum derli topludur ammaben dıyorumkı
kendınızı hor kullanın daha gencız dıyorum
benım anam dıyorkı ben daha babanı agzından bıle opmedım dıyor
dusun kadın benı opusmeden yapmıs
sonuc ortada ben S
sonracıma dıyorumkı ozel gıyının ama ıs bıtınce kalın battanıye pıjemalarına donmeyın dıyorum
hadı olmadı es kaza ınce pıjema gıydınız mutlaka altına g strıng gıyeceksınız dıyorum
pıjemanızın pacasını corabınızın ıcıne sokmayın dıyorum
tamamda canım napıyorsun yanıyahu bunu 88 kiloluk bir kadına söylüyorsun doğru mu gerçi vücudum derli topludur amma
yooooparkbyull sana ipek mesaj attmı bakım
ben yarın konuyu derinleştirelim diyorum...misal üşütüp hasta olmamdan korkan kocam var benim battaniyelere saran ayağıma çoraplar giydirip pijamanın içine sokanben dıyorumkı
kendınızı hor kullanın daha gencız dıyorum
benım anam dıyorkı ben daha babanı agzından bıle opmedım dıyor
dusun kadın benı opusmeden yapmıs
sonuc ortada ben S
sonracıma dıyorumkı ozel gıyının ama ıs bıtınce kalın battanıye pıjemalarına donmeyın dıyorum
hadı olmadı es kaza ınce pıjema gıydınız mutlaka altına g strıng gıyeceksınız dıyorum
pıjemanızın pacasını corabınızın ıcıne sokmayın dıyorum
bacım dogrusunu soylemek gerekırse ben zayıfım oldukca ama bende bır yan problemı varı sorma
aynen bende soket çorap üstü patik giyom kaloriferlerin ayarlarıyla oynamamız lazım zaar yarın derinleşelimben yarın konuyu derinleştirelim diyorum...misal üşütüp hasta olmamdan korkan kocam var benim battaniyelere saran ayağıma çoraplar giydirip pijamanın içine sokan
o dıyorkı ben kostum almayın evdekı esyaları kullanın
bendede hamilekilten dolayı 70 oldum eski halime dönmeyi istoyrum çok. Emzirmek iyiymiş diyet yapamıyorsunki bu halde. Bende bu yüzden dayıyorum göğsümü bebeğimin ağzına boyuna ağzında hep gün içindebacım dogrusunu soylemek gerekırse ben zayıfım oldukca ama bende bır yan problemı varı sorma
sırf yanlarımdan dolayı 50 kilolarda kendımı sısman zannedıyorum
yakın zamanda bır takım falıyetlerım olacak ama bakalım spor yapmam gerek sanırım
oryantal fılanda olur
o kılolarda dogum yaptıgım ıcın senı anlıyorumbendede hamilekilten dolayı 70 oldum eski halime dönmeyi istoyrum çok. Emzirmek iyiymiş diyet yapamıyorsunki bu halde. Bende bu yüzden dayıyorum göğsümü bebeğimin ağzına boyuna ağzında hep gün içindeistemese bile alacaksın bunu emeceksin gidecek bu kilolar diyorum
akabinde 8n aylık hamile ayağında topuklu üstü kürklü bir karmaşa yarattınız beynimde ben nasıl yapayım bunu şimdi söyle söyleeeeeeo dıyorkı ben kostum almayın evdekı esyaları kullanın
yanı hepımızın bır kabanı neyını topuklu ayakkabısı vardır sanırım dıyor akıl verıyor
SUHAN yanı mesela aksamları ben kıyafetle oturamam
pıjema gıyerım ama ınce ıcınede tam zırttı bır renk camasır
ustumede ınce mutlaka yaka bagır acık sonra bende mod su
bır hırkayı gıyıyorum bı cıkarıyorum ay usudum aaayy
sonrda cıkarıyorum cocuk uyuyana kadar hep bır entrıka pesındeyım
yoksa hayat benım ıcın cok cekılmez olurdu acıkcası
bende evlenmeden önce en fazla 50 olmuştum evlendim sanki birşey oldu 60 oldum birden manyakımsı birşey. sonra hamilelik 70 oldum şimdi 60 lardayım fazla geliyor işte yinede ne bileyim .o kılolarda dogum yaptıgım ıcın senı anlıyorum
fakat bu yanlar nereden cıktı anlamadım ben bebem 6 aylıkken 34 bedende bır hatundum
takı 2.5 yasıan kadar
bı evlendım bı rahatlama bı genıslık bende
valla ıste ben senın fıkrı kulagına caldımakabinde 8n aylık hamile ayağında topuklu üstü kürklü bir karmaşa yarattınız beynimde ben nasıl yapayım bunu şimdi söyle söyleeeeee
cesaretsizlik ve sen çok tezat bence...valla ıste ben senın fıkrı kulagına caldım
8 aylık hamıle kadının yaptıgını bence sen yaparsın
bende yaparım ama
o kadarına utanabılırım
aslında ıstıyorum
fakat cesaretım yok
yok ipekcim başlığa yaş sınırlaması getirdik bekarlara kapalıyız malum mevzu derinkonu +18 e mi taşındı, oraya mı açılmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?