- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
kuzum ekstrasistol bir ritim bozukluğumu ?cute elektriklerin kesilmesini neden kullanmadın malum doğalgazın elektriğe ihtiyacı yok ki
ya ıste bacım camasır suyu fılan ellemiştim , banyo olmam gerekliydi bencek
senın ısın daha kolay aslında
benım esım ıcıyor ben ıstedıgım her an sıgaraya uzanabılırım
gider ayak instagram hesaplarınızı ıstıyorum
ama tamamen kesmeyi düşünmüyormusun?kolaylıktan ziyade benim piskolojik şuan o yönde çalışıyor. eğer senin gibi olsaydım ve bırakmak isteseydim o evde olan sigarayıda görmezden gelirdim
hem evet hem hayır kronik biz bozukluk değil sadece mide baskı yaptığında can sıkıldığında aşırı kafeinde falan filan bir sürü sebebi var sana sonra uzun uzun anlatırım ben şimdi çıkmam lazım hepinizi öpenziiikuzum ekstrasistol bir ritim bozukluğumu ?
kız ne dalga gecıyon sosyetıkisyankar47@hot.....
yada crazyasmu@hot
tamam panpa bende seni kocaman öpüyoreeeeeehem evet hem hayır kronik biz bozukluk değil sadece mide baskı yaptığında can sıkıldığında aşırı kafeinde falan filan bir sürü sebebi var sana sonra uzun uzun anlatırım ben şimdi çıkmam lazım hepinizi öpenziii
ama tamamen kesmeyi düşünmüyormusun?
ben düşünüyorumda sanki daha az düşünüyorum
keşke seninm gibi olsaydım yaaaaayog arkadaş bu akşam kocamı tenhada sıkıştırmazsam
yarına kesin ben çok huysuz olucam of
yog arkadaş bu akşam kocamı tenhada sıkıştırmazsam
yarına kesin ben çok huysuz olucam of
yoo ben en başından beri diyorum.
ben bırakmak istemiyorumki..
zaten az içiyorum.. yani ben dışarda içmem.. arkadaş ortamı olursa bide akşam evde içerim..
o yüzden bu zevkten kendimi mahrum bırakmıyayım diyorum
cildim bide dişlerim için istiyorum. eskiden bembeyazdışimdi çok kötü değil ama eskiden baya iyiydi
Evet memurum is imkani yok koydeyim o yuzden bi muddet ayriyizcanciğer neden eşinde ayrı çalışıyorsun...öğretmenmisin
keşke seninm gibi olsaydım yaaaaa
bende sorun var
bende gider byne konuda
Edirne ,9 yıllık sevgilimle 1 yıldir evliyim.. 23 yaşındayim...he tamam o zaman
nerden katılıyosun. kaç yıllık evlisin. yaşın kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?