2 dene sek kayfe iç uyumainşallah allahım bu aksam bebeyı uyuturken uyuya kalmam ben ne dıyım.
13 yaşında bir erkekle nasıl sevgili oldun sen orta 1 den sıra arkadaşın mı kocanEdirne ,9 yıllık sevgilimle 1 yıldir evliyim.. 23 yaşındayim...
Kocam kaptı bilgisayarı kk dan alikoydu beni :)
14 yaşımdaydim...lise 1 deydim, Aynı sınıftaydik...aşık olmuştuk :)13 yaşında bir erkekle nasıl sevgili oldun sen orta 1 den sıra arkadaşın mı kocan
valla bacım işin esprisi bi yana 14 de ben orta sondaydım bea14 yaşımdaydim...lise 1 deydim, Aynı sınıftaydik...aşık olmuştuk :)
Birbirimizi buyuttuk diyelim... Sevgililikten ne anlayacağız o zaman... Ancak heyecan dolu bakışmalar :):)
Ben lise 1 deydimvalla bacım işin esprisi bi yana 14 de ben orta sondaydım bea
bu durumda ben erken gitmiş oluyorum tatlımBen lise 1 deydim
Geç mi yolladılar kuzucuum
Nasil erken gidiyon yaf...ben 14 lise 1 deyim.. sen orta sonda...geç gitmiş oluyon baciimbu durumda ben erken gitmiş oluyorum tatlım
bu arada aramızda bi kuşak farkı yok yani ben de 87 liyim
Nasil erken gidiyon yaf...ben 14 lise 1 deyim.. sen orta sonda...geç gitmiş oluyon baciim
İyiymiş o zaman sevindimmm..evlisin kaç yıllık ?
Oyy 12 gün sonranin heyecani şimdiden sarmış seni...öyle mi oluyor
dur bak şimdi parmak hesabı yaptımda bende mi lise birdeydim yahuu kıbrıstaydım pek hatırlamıyorum nedense
neyse hadi barış ilan edelim
12 gün sonra birinci yıl kutlamalarını yaparız inşallah
allahtan küçük bitirmişin yurt dışını ben orta okul liseyi komple orda okudumOyy 12 gün sonranin heyecani şimdiden sarmış seni...
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden, nice sevgi dolu senelereee
Kıbrıs demek... Bende 5.sınıfa kadar avusturyadaydim canim...
Senin için zor olmuştur elbet...allahtan küçük bitirmişin yurt dışını ben orta okul liseyi komple orda okudum
valla heyecan sardı mı bilmiyom ,ama sardırırız
günaydın arkidişlerrrr
1 ay olcak daha yeni kızkaç ay oldu evleneli.
bende istiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?