welcome too candyshop;)

adama 4 gündür yanaşamayınca kriz geçirdiydi de dün gece kaynanaya giderken yolda atlama planları yapıyodu
dun aksam gene combalagı uyuturken henuz bılıncımı kaybetmemıstım ama uykuya dalmaya basladıgım anda
cocugu sıkıstırma cute kalk hadı dıye bır sesle ırkıldım
yoksa haydar dumene mektup yazıcaktım

Adam çocuğu mu düşünüyor acaba?

BDV bu yorumuna derki, kocalarınızın kıymetini bilmiyorsunuz
Havalar da çok etkiliyor bence. En azından ben öyle bir dönemdeyim sanırım. İnanılmaz yorgun oluyorum, çocuk uyusun da yatayım diye gözünün içine bakıyorum, ona kitap okurken elimden düşüyor kitap o derece yani. Kafamı koyar koymaz gidiyorum.

Adam çocuğu mu düşünüyor acaba?
ben bıraz kacıyorum sonra aclısı yapıp sıkıstırınca adam her aksam basım agrıyor karnıma grıyor dıye 8de konusmaya baslıyor
adam masum onu kötü emellerime alet ediyorum

ay bende ya
neydı o 2 sene once ben ne bılım aksam temızlıkte yapardım koltuk neyın sılerdım her ısı yapardım
sımdı saat 11 kaymaya baslayınca uyumaya donmeye calısıyorum 6da kalkıyorum sonrakı gun sılkıntı gıbı olmamak ıcın
benımde hııc enerjım yok

ben anlamadım deprem oldumu olmadımı

ben bıraz kacıyorum sonra aclısı yapıp sıkıstırınca adam her aksam basım agrıyor karnıma grıyor dıye 8de konusmaya baslıyor
Ne güzel herkesin istediği dişi modeli.

Ama cidden güzel bir şey. Bir sürü kadın nasıl olup bittiğini anlamadan oluyor. Sonrasında isteksizlik falan.

Yazın tadı bir başka işte. Bu işte bile başka. Islak saçla en azından nemliyken sabah çıkarsın dışarı ama kışın ne mümkün.

yanı bence o pozısyondanda pozısyona fark edıyor ama ben ıstedıgımı almadan bırakmam

asucum deprem oldu

bugün neren ağrıyor hayatım
-kirpik diplerim
-peki çok yaratıcısın teşekkür ederim
cute enişte bahaneleri ipe dizmeye başlamış bu ara iyi oldu belkide

sen diyosan doğrudur. etkiler diyosan doğrudur hiç yaşamadımda

Yazın tadı bir başka işte. Bu işte bile başka. Islak saçla en azından nemliyken sabah çıkarsın dışarı ama kışın ne mümkün.
benım ıcın yazında zor epey zamandır saclarım cok uzun
yanı kalcama ınmedı henuz ama o sac kurumuyor ıslak sacla yatsamda sabaha kdar kurumuyor
ama yazın daha dınamıgım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…