- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
ahh kardeş ahh ne sen sor ne ben söyliyeyimcute ye ne olmuş?????????
1 ay olcak daha yeni kız
Ne oldu kız sana?Günaydın
kız yok ne olsunNe oldu kız sana?
Herkesin bildiği benim bilmediğim nedir?
adama 4 gündür yanaşamayınca kriz geçirdiydi de dün gece kaynanaya giderken yolda atlama planları yapıyoducute ye ne olmuş?????????
dun aksam gene combalagı uyuturken henuz bılıncımı kaybetmemıstım ama uykuya dalmaya basladıgım andaadama 4 gündür yanaşamayınca kriz geçirdiydi de dün gece kaynanaya giderken yolda atlama planları yapıyodu
Bu muydu?adama 4 gündür yanaşamayınca kriz geçirdiydi de dün gece kaynanaya giderken yolda atlama planları yapıyodu
Bu muydu?
Benim de hiç adama yaklaşasım yok nedense. Son zamanlarda çok çalışınca böyle oluyor sanırım.
Adam çocuğu mu düşünüyor acaba?dun aksam gene combalagı uyuturken henuz bılıncımı kaybetmemıstım ama uykuya dalmaya basladıgım anda
cocugu sıkıstırma cute kalk hadı dıye bır sesle ırkıldım
yoksa haydar dumene mektup yazıcaktım
Havalar da çok etkiliyor bence. En azından ben öyle bir dönemdeyim sanırım. İnanılmaz yorgun oluyorum, çocuk uyusun da yatayım diye gözünün içine bakıyorum, ona kitap okurken elimden düşüyor kitap o derece yani. Kafamı koyar koymaz gidiyorum.BDV bu yorumuna derki, kocalarınızın kıymetini bilmiyorsunuz
ben bıraz kacıyorum sonra aclısı yapıp sıkıstırınca adam her aksam basım agrıyor karnıma grıyor dıye 8de konusmaya baslıyorAdam çocuğu mu düşünüyor acaba?
ay bende yaHavalar da çok etkiliyor bence. En azından ben öyle bir dönemdeyim sanırım. İnanılmaz yorgun oluyorum, çocuk uyusun da yatayım diye gözünün içine bakıyorum, ona kitap okurken elimden düşüyor kitap o derece yani. Kafamı koyar koymaz gidiyorum.
dun aksam gene combalagı uyuturken henuz bılıncımı kaybetmemıstım ama uykuya dalmaya basladıgım anda
cocugu sıkıstırma cute kalk hadı dıye bır sesle ırkıldım
yoksa haydar dumene mektup yazıcaktım
Ne güzel herkesin istediği dişi modeli.ben bıraz kacıyorum sonra aclısı yapıp sıkıstırınca adam her aksam basım agrıyor karnıma grıyor dıye 8de konusmaya baslıyor
adam masum onu kötü emellerime alet ediyorum
Yazın tadı bir başka işte. Bu işte bile başka. Islak saçla en azından nemliyken sabah çıkarsın dışarı ama kışın ne mümkün.ay bende ya
neydı o 2 sene once ben ne bılım aksam temızlıkte yapardım koltuk neyın sılerdım her ısı yapardım
sımdı saat 11 kaymaya baslayınca uyumaya donmeye calısıyorum 6da kalkıyorum sonrakı gun sılkıntı gıbı olmamak ıcın
benımde hııc enerjım yok
bugün neren ağrıyor hayatımben bıraz kacıyorum sonra aclısı yapıp sıkıstırınca adam her aksam basım agrıyor karnıma grıyor dıye 8de konusmaya baslıyor
adam masum onu kötü emellerime alet ediyorum
Havalar da çok etkiliyor bence. En azından ben öyle bir dönemdeyim sanırım. İnanılmaz yorgun oluyorum, çocuk uyusun da yatayım diye gözünün içine bakıyorum, ona kitap okurken elimden düşüyor kitap o derece yani. Kafamı koyar koymaz gidiyorum.
benım ıcın yazında zor epey zamandır saclarım cok uzunYazın tadı bir başka işte. Bu işte bile başka. Islak saçla en azından nemliyken sabah çıkarsın dışarı ama kışın ne mümkün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?