welcome too candyshop;)

uuuv beybe beybe van mor taym velkam velkam zabağnan çayın ağzında dursun her yeri leş ettin mındar oldu topik
naptın leynnn benn....büroma girdim direk burdayım...arkadaş gelmiş dosyayı soruyor yanlış anlamasın diye yeni sekme açıyorum ani bi hızla......farkli şeyy çağrıştırdıda bende

eee daha daha naassınızz?
biz dağa dağa iyiyiz de sen de kaynana adayı var da baaak sonra gelip ahlakımı bozdunuz ,yok işte vay efendim kaynanam sen pek bi değiştin derse ..............bizden gelecek el cevap:
senden ötürü senden ötürü

naptın leynnn benn....büroma girdim direk burdayım...arkadaş gelmiş dosyayı soruyor yanlış anlamasın diye yeni sekme açıyorum ani bi hızla......farkli şeyy çağrıştırdıda bende
yav hakkatten mi ipeğe fesat dedim de sen de geldin ee cute zaten bilinçaltı hatun ona sıkıntı yok ben bu ismi gene mi değiştirsem en son yalama topiki diycem o olcak zırt pırt isim değiştirmekten

bnm kaynanam yokkı
kaynana adayım var

annemi dicen

bana mor tayt izlenimi verdi

sende akşam showdaki eyvah eyvahı izlemiş gibisinkimden ötürü sendne ötürü

parkbyull kaynanayla ılgılı soyledıklerını anlamadım ya ben :d

buarada kim sormuştu bilmiyorum ben kaynanaya anney diyorum

dun aksam eyvah eyvah ızleedık acıcık
ıste eskı sevgılı kapıya dıkelıyor , bagrıyor bagrıyor
hanı hanı panterım kaplanımd erdın sevısırken ne oldu gel panterın beklıyor
ay ben kaldım
gulecek bogazdan cıktı agzımdan cıkamıyor
bı guldum rezil

insanın kendi anası gibi olurmu yaaa
ama beniim kaynanam saf bir kadın
kalablık bir ortama girdiğimizde onu sürekli kollamak zorunda kalıyorum

kp cok bilgili okumus bır adam süper bir yerde müdür kendileri
o yüzden ona karsı daha dıkaktlıyım ne diyor diye

bişi sordum ya. hayat hayat meselesi diyesim var
bdv konu açıp
hayat memat meselesi.sevgilim bana...................

arkadaş dediki cute kaynanan ile aran nasıl bende dedim ki işin içinde kocasına düşkün cute var kaynana da oğluna cute kadar düşkünse kesin sürtüşüyordur gelinle kaynana
niye kaynananlar protokol mü gülmediler mi abuuuv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…