nuri alço gülmesi smileyiipek bilgi işlemci takip etmesede artık eder. erotik shop yazmışsınn
naptın leynnn benn....büroma girdim direk burdayım...arkadaş gelmiş dosyayı soruyor yanlış anlamasın diye yeni sekme açıyorum ani bi hızla......farkli şeyy çağrıştırdıda bendeuuuv beybe beybe van mor taymvelkam velkam zabağnan çayın ağzında dursun her yeri leş ettin mındar oldu topik
biz dağa dağa iyiyiz de sen de kaynana adayı var da baaak sonra gelip ahlakımı bozdunuz ,yok işte vay efendim kaynanam sen pek bi değiştin derse ..............bizden gelecek el cevap:eee daha daha naassınızz?
yav hakkatten mi ipeğe fesat dedim de sen de geldin ee cute zaten bilinçaltı hatun ona sıkıntı yok ben bu ismi gene mi değiştirsem en son yalama topiki diycem o olcak zırt pırt isim değiştirmektennaptın leynnn benn....büroma girdim direk burdayım...arkadaş gelmiş dosyayı soruyor yanlış anlamasın diye yeni sekme açıyorum ani bi hızla......farkli şeyy çağrıştırdıda bende
ben onu bozarım bu gdıslebiz dağa dağa iyiyiz de sen de kaynana adayı var da baaak sonra gelip ahlakımı bozdunuz ,yok işte vay efendim kaynanam sen pek bi değiştin derse ..............bizden gelecek el cevap:
senden ötürü senden ötürü
bnm kaynanam yokkı
kaynana adayım var
naptın leynnn benn....büroma girdim direk burdayım...arkadaş gelmiş dosyayı soruyor yanlış anlamasın diye yeni sekme açıyorum ani bi hızla......farkli şeyy çağrıştırdıda bende
biz dağa dağa iyiyiz de sen de kaynana adayı var da baaak sonra gelip ahlakımı bozdunuz ,yok işte vay efendim kaynanam sen pek bi değiştin derse ..............bizden gelecek el cevap:
senden ötürü senden ötürü
tiyze demeyı dsunuyorumannemi dicen
bana mor tayt izlenimi verdi
sende akşam showdaki eyvah eyvahı izlemiş gibisinkimden ötürü sendne ötürü
anammm garip anam çilekeş anammm....anne diyorum ben ama içten gelerek değil.bana kalsa teyze yada yenge derimdekız kaynanalarınızı ana, annamm, annemi diyosunuz
coşkun gülmez ki sırıtır bi kerembende çoşkun belirdi nedense
mor tayta iyimiş asmuu....ben direk ...ayyy söyeleyemicemmmannemi dicen
bana mor tayt izlenimi verdi
sende akşam showdaki eyvah eyvahı izlemiş gibisinkimden ötürü sendne ötürü
arkadaş dediki cute kaynanan ile aran nasıl bende dedim ki işin içinde kocasına düşkün cute var kaynana da oğluna cute kadar düşkünse kesin sürtüşüyordur gelinle kaynanaparkbyull kaynanayla ılgılı soyledıklerını anlamadım ya ben :d
buarada kim sormuştu bilmiyorum ben kaynanaya anney diyorum
dun aksam eyvah eyvah ızleedık acıcık
ıste eskı sevgılı kapıya dıkelıyor , bagrıyor bagrıyor
hanı hanı panterım kaplanımd erdın sevısırken ne oldu gel panterın beklıyor
ay ben kaldım
gulecek bogazdan cıktı agzımdan cıkamıyor
bı guldum rezil
ne vuruyon leyyn çocuğaaaaammada kudurmuşunuz heeee.
sabah sabah epeyide enerjini varmış gari
azcuk işim vardı alla allane vuruyon leyyn çocuğaaaageç kalmayaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?