aptal aptal bakıyor baksana..biraz salağa yatar hali var s ankicoşkun gülmez ki sırıtır bi kerem
kaynanam anlamamıstır sanırımarkadaş dediki cute kaynanan ile aran nasıl bende dedim ki işin içinde kocasına düşkün cute var kaynana da oğluna cute kadar düşkünse kesin sürtüşüyordur gelinle kaynana
niye kaynananlar protokol mü gülmediler mi abuuuv
ya hayata atar olarak mı geldin kızım sen hep bi trip hep bi tripazcuk işim vardı alla alla
lorin yaş kaçç ...vıyyy en sinir olduğum soru tipiher sabah burdamsnz kızlar
bnmde sabahları cnm sıkılıyor gelırım artık
21lorin yaş kaçç ...vıyyy en sinir olduğum soru tipi
bizimde var..sanki boşmu oturuyoz...bir sürü evrak imza var....azcuk işim vardı alla alla
zipzip gibi baymadalorin yaş kaçç ...vıyyy en sinir olduğum soru tipi
bnde sımdı ıcmek ıstıyorum ama ısteyım
ımzala gıtsın batır sırketıbizimde var..sanki boşmu oturuyoz...bir sürü evrak imza var....
hayır yani her sabah hali bu parkk. bide geç kalıyoo.daha nekadar çekebiliriz ki afrasını tafrasını bilmiyorumki.at kraliçeyi topiktennya hayata atar olarak mı geldin kızım sen hep bi trip hep bi trip
eneee sen miniminnacıkmışın ya ,bak seni uyarmak benim boynumun borcu miniğim küçüğüm arım balım kelebeğim bu topik pis ablaların şirinleri avlayıp gargamele meze yaptığı topik dimedi dime21
senın yas kac
82 lısın o zamanüzerine on ekleyip birle topla
hahahahhaaeneee sen miniminnacıkmışın ya ,bak seni uyarmak benim boynumun borcu miniğim küçüğüm arım balım kelebeğim bu topik pis ablaların şirinleri avlayıp gargamele meze yaptığı topik dimedi dime
bizim halimizi anlamaz bunlar kızım ,adamlar devletçi görmemişler ki hiçdevletçiyim ben...
vay anasını sayın seyırcıler memurmusun?devletçiyim ben...
senin üstüne ilkokul birinci sınıf öğrencisi oturt ben oluyorumhahahahhaa
senın yas kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?