pişman olma raddesini 10 gunun uzerıne sıgara ıcerekten astım ben sekerımCuteMom sıgara ıcıp sonrada pısman olan bırıyım ben
bak kız şaşırdı şimdiden sakin ol lorinciğim miskte bende devletteniz ama size zarar vermeyeceğizvay anasını sayın seyırcıler memurmusun?
ay pardon birle toplama : ) 31'im82 lısın o zaman
o nasıl bir anlatımdır park......tam not alınıp saklanmalıkeneee sen miniminnacıkmışın ya ,bak seni uyarmak benim boynumun borcu miniğim küçüğüm arım balım kelebeğim bu topik pis ablaların şirinleri avlayıp gargamele meze yaptığı topik dimedi dime
bn oksurmeye basladım havada sogudu ıcmeseydım ıyıydıpişman olma raddesini 10 gunun uzerıne sıgara ıcerekten astım ben sekerım
cute varken kendi özelliklerimi katiyen sergileyemem başkana saygımız sonsuzo nasıl bir anlatımdır park......tam not alınıp saklanmalık
82 lılere gıcıgımay pardon birle toplama : ) 31'im
ayyyyyyyy yeminle sabah sabah şiştimmm...radyoyu açtım sesim karşsın deyüüüübizim halimizi anlamaz bunlar kızım ,adamlar devletçi görmemişler ki hiç
ne ıctıysen banada ver nolurrrsenin üstüne ilkokul birinci sınıf öğrencisi oturt ben oluyorum
teşbihte hata olmazda ne dedim lan ben
yessss babyyyyvay anasını sayın seyırcıler memurmusun?
yasasınnnBen özelde calısıyorum :d ve
sanırım bugun hıc ısım yok
calısın uleynnnyessss babyyyy
ümmetin içkisi çaydır ,çay var çay ,içer misinne ıctıysen banada ver nolurrr
no panic ı am muslim gibi oldu parrrrkkk.....bak kız şaşırdı şimdiden sakin ol lorinciğim miskte bende devletteniz ama size zarar vermeyeceğiz
ümmetin içkisi çaydır ,çay var çay ,içer misin
gerçi bu sabaaaah fazlaaa frapan takıldım yeşil çay içtim çarpmış olabilir
oy oy oy ne dramı toplantı mı var kızben gidiyorum.
bir genç kızın dramıyla baş başa kalıcam
başkanBen özelde calısıyorum :d ve
sanırım bugun hıc ısım yok
nayseki bi yıl sonra doğmuşum..yoksa lorin bana gıcık olcakmış.. 83 lüyüm ben açılınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ablanız kurban olsun sizeeeeee82 lılere gıcıgımama 82 lı erkeklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?