iş yeri pc leri takip ediyormuş başlık yüzünden kaçtı muhtemelen erotik shop gibi algılamış yaipek hatun nerelerde..bdv'de mi yine...biri çıkarsın ipeği ordan....
valla bana herkez yenı gelıyoralakasız olacak ama son dönemlerde ne kadar çok yeni üye olupta eski üyeler gibi yorum yapan hatun var..bu durum sadece benimmi dikkatimi çekti...adam eylülde üye olmuş 3000 küsür mesaj iki ayda ne yazdıysa artık
lorin gibi mialakasız olacak ama son dönemlerde ne kadar çok yeni üye olupta eski üyeler gibi yorum yapan hatun var..bu durum sadece benimmi dikkatimi çekti...adam eylülde üye olmuş 3000 küsür mesaj iki ayda ne yazdıysa artık
bende eskisi gibi uğramıyorumbdv hayat yok ya sıkılıyorum 5 tane saglam konu lazım oraya
1 adette elmam var
aslında ben lıght urunler yesem daha ıyı
muge anlıyı ızlemeyı dusunuyorum telefondan ya
aldatılmış gibi hissediyorum kendimivalla bana herkez yenı gelıyor
ama soyledıgın hıc dıkkatımı cekmemıstı
bende arada bir ce eeee yapıyorum kaçıyorum ,her şeye rağmen bedeve benim sivri dilimden nasiplensin istiyorum eski alışkanlık o da gidecek gibi diyet topiğimle burası bana yeterbende eskisi gibi uğramıyorum
yanı sen kadına teyze dersın kadında he desede
asla ıcındekı o tuhaf duyguyu asamaz kadın
anne dersen senın ıcın zor bır durum
gercekler boyle
o defter çok kötü açılır yalnız demedi deme..kim isteyerek anne diyor ki analarımız tek ne de olsa.ama kaynananın en büyük egosu anne dedirtmek oluyor gene demedi deme..sanırım zorlayacaksın kendini
habuarada asmu benım dusuncem su
ben uzulecegıme bırak o uzulsun :S
hayat oyle kısaki
kaynanan nasıl bi tip..oğlunun üstüne düşermi
soruyu alayımbiri bana cvp versin
buda son atarım. bi daha atarlanmıcam söz
kelepçeli kalıbına yağlı kağıt sermeyi denesen ya da keki dökmeden önce yağ sürsen bu problemi yaşamazsın..kelepçeli kalıplar teflon emaye karışımı oluyorlar çünkü yağ şart.birde akşam ben kek yaptım. kelepceli kalıpdı boyu devrilesice cıkmadı.
üstüne nemli bez örttüm yine cıkmadı
2dir sorun yaşıyorum
eğer anne demeyip mesafeli durursan yengesiyle durduğu gibi durmayacağın kesin ,imza:bir dosterkek arkadşaım zaten istemeden anne dediikten sonra benim zorumla söylesen ne anlarızki dedi..
inşALLAH öyle olmaz..
ben acımasızım zaten o konularda. kendimi daha çok düşünürüm..
ben nişan söz olmadan tanışma konuşmayı falan pek doğru bulmuyorum.
2010dan beri beraberiz konuşmadık hiç..
ama kadın iyi birine benziyor.. ben öyle hissediyorum. babasını mesela çok seviyorum..
anneside yengesiyle anne kız gibiler.. bakalım biz ne olacaz. dışardan gözlemlediğim bu..
arka sayfada ve üstte varsoruyu alayım
yag döktüm. unda serptim.kelepçeli kalıbına yağlı kağıt sermeyi denesen ya da keki dökmeden önce yağ sürsen bu problemi yaşamazsın..kelepçeli kalıplar teflon emaye karışımı oluyorlar çünkü yağ şart.
geliniyle altlı üstü oturuyor. ve gelin çalışmıyor..eğer anne demeyip mesafeli durursan yengesiyle durduğu gibi durmayacağın kesin ,imza:bir dost
kalıp ii değilmi acabayag döktüm. unda serptim.
gene aynı
senin kalıpta sıkıntı olabilir ya da kekin harcında yağ var dimi ..bu durumda yapışmasının tek sorumlusu kalıyor geriye fırının ayarı ..bir de keki fırından çıkardığında bekle soğusun öyle çıkar bende ilk zamanlar sıcağı ile çıkarıyordum dış kabuğı kalıpta kalıyordu..şimdi öğrendim püf noktasını..yag döktüm. unda serptim.
gene aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?