welcome too candyshop;)

alakasız olacak ama son dönemlerde ne kadar çok yeni üye olupta eski üyeler gibi yorum yapan hatun var..bu durum sadece benimmi dikkatimi çekti...adam eylülde üye olmuş 3000 küsür mesaj iki ayda ne yazdıysa artık

valla bana herkez yenı gelıyor
ama soyledıgın hıc dıkkatımı cekmemıstı

arkadaş geldi şimdi .neye bakıp öyle gülüp gülüp bişeyler yazıyorsun diyor :S adamın geldiğini görmemişim

birde akşam ben kek yaptım. kelepceli kalıpdı boyu devrilesice cıkmadı.
üstüne nemli bez örttüm yine cıkmadı
2dir sorun yaşıyorum

yanı sen kadına teyze dersın kadında he desede
asla ıcındekı o tuhaf duyguyu asamaz kadın
anne dersen senın ıcın zor bır durum
gercekler boyle

erkek arkadşaım zaten istemeden anne dediikten sonra benim zorumla söylesen ne anlarızki dedi..

o defter çok kötü açılır yalnız demedi deme..kim isteyerek anne diyor ki analarımız tek ne de olsa.ama kaynananın en büyük egosu anne dedirtmek oluyor gene demedi deme..sanırım zorlayacaksın kendini

inşALLAH öyle olmaz..

habuarada asmu benım dusuncem su
ben uzulecegıme bırak o uzulsun :S
hayat oyle kısaki

ben acımasızım zaten o konularda. kendimi daha çok düşünürüm..

kaynanan nasıl bi tip..oğlunun üstüne düşermi

ben nişan söz olmadan tanışma konuşmayı falan pek doğru bulmuyorum.
2010dan beri beraberiz konuşmadık hiç..
ama kadın iyi birine benziyor.. ben öyle hissediyorum. babasını mesela çok seviyorum..
anneside yengesiyle anne kız gibiler.. bakalım biz ne olacaz. dışardan gözlemlediğim bu..

birde akşam ben kek yaptım. kelepceli kalıpdı boyu devrilesice cıkmadı.
üstüne nemli bez örttüm yine cıkmadı
2dir sorun yaşıyorum
kelepçeli kalıbına yağlı kağıt sermeyi denesen ya da keki dökmeden önce yağ sürsen bu problemi yaşamazsın..kelepçeli kalıplar teflon emaye karışımı oluyorlar çünkü yağ şart.

eğer anne demeyip mesafeli durursan yengesiyle durduğu gibi durmayacağın kesin ,imza:bir dost

eğer anne demeyip mesafeli durursan yengesiyle durduğu gibi durmayacağın kesin ,imza:bir dost
geliniyle altlı üstü oturuyor. ve gelin çalışmıyor..
ben çalışıyorum. erkek arkadaşım farklı bir şehirede atanabilir.. aynı şehirde bile yaşamayabiliriz..
ilk geliniyle olan muhabet zaten benimle olmazki.. böyle bir beklentimde yokki

yag döktüm. unda serptim.
gene aynı
senin kalıpta sıkıntı olabilir ya da kekin harcında yağ var dimi ..bu durumda yapışmasının tek sorumlusu kalıyor geriye fırının ayarı ..bir de keki fırından çıkardığında bekle soğusun öyle çıkar bende ilk zamanlar sıcağı ile çıkarıyordum dış kabuğı kalıpta kalıyordu..şimdi öğrendim püf noktasını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…