welcome too candyshop;)

sen yine de kendini diyemem yapamam edemem gibi telkinlerle şartlayıp yaklaşma ne olursun,akışına bırak ..bir de seni annen yetiştirmemiş sıcaklığı görememişsin anne demene müsaade edilmemiş bunlar büyük travmalar ,ama erkek arkadaşının annesinden istemsiz bir sıcaklık gördüğünde belki kalben anne diyeceksin..şimdiden düşünmeyin yani olağan akışına bırakın

zaten samimi olmak zorunda değilsin bence yengesi gibi. bi izinlerde yazın bide bayramlarda yani göreceğin kadını

cok sıcakda degildi cok sogukda degildi.
hafta sonu bidaha denicem.elimden kurtuluşu yok

porselen.silikon kek kalıplarımda var.
porselende cikolatası coktu sanırım yapışmıştı
silikon kaldı geriye bi denemedigim

cok sıcakda degildi cok sogukda degildi.
hafta sonu bidaha denicem.elimden kurtuluşu yok
eğer daha da beceremezsen carrefourlarda kalıp seti satılıyor biri kilitli biri kalpli dikdörtgen ve delikli (4 lü yani) ben çok memnun kaldım daha da beceremediysen sorun sende kak git slikon kalıp al kendine

yok hayır öyle birşey yok..
ben travva yaşamadım annem yetiştirdi beni.. biz sadece anneannemlerde kaldık.. bir kaç sene. ben annem kardeşlerim anneannemlerde kaldık.. anneanneme anne derim benim annemin çok emeği var üstümüzde. çok fakirlik çektik. çok zor günler geçirdik.. annem üstümüzü başımızı bile kendisi dikerdi.. onun için anneme kıyamam.. annemde ne hisseder bilmiyorum ama ben istemiyorum.
şartlamadım kendimi ve kesin cümlelerde kurmadım. kurarsam eğer inatlaşıp huzurumuzu bozar. akışına bıraktım.

zaten samimi olmak zorunda değilsin bence yengesi gibi. bi izinlerde yazın bide bayramlarda yani göreceğin kadını

bende öyle düşünüyorum. geliniyle kendimi bir tutmam zaten. ben benim sonuçta.

Silikon kalıp beni hep korkutuyor. Çabuk piştiği için bir de çok kaliteli almak lazım hani inceliğinden dolayı. O yüzden ben gelenekleri bozmayıp normal kalıptan gidiyorum. Bir de heves edip mutfağa aldığım çok şeyi kullanmayıp ya kızımın oyuncağı olmuştur ya da bir yere tıkmışımdır. Zaman geçtikçe daha bilinçli alış veriş yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…