- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
bilmemki. pasajdan aldımkalıp ii değilmi acaba
sen yine de kendini diyemem yapamam edemem gibi telkinlerle şartlayıp yaklaşma ne olursun,akışına bırak ..bir de seni annen yetiştirmemiş sıcaklığı görememişsin anne demene müsaade edilmemiş bunlar büyük travmalar ,ama erkek arkadaşının annesinden istemsiz bir sıcaklık gördüğünde belki kalben anne diyeceksin..şimdiden düşünmeyin yani olağan akışına bırakıngeliniyle altlı üstü oturuyor. ve gelin çalışmıyor..
ben çalışıyorum. erkek arkadaşım farklı bir şehirede atanabilir.. aynı şehirde bile yaşamayabiliriz..
ilk geliniyle olan muhabet zaten benimle olmazki.. böyle bir beklentimde yokki
zaten samimi olmak zorunda değilsin bence yengesi gibi. bi izinlerde yazın bide bayramlarda yani göreceğin kadınıgeliniyle altlı üstü oturuyor. ve gelin çalışmıyor..
ben çalışıyorum. erkek arkadaşım farklı bir şehirede atanabilir.. aynı şehirde bile yaşamayabiliriz..
ilk geliniyle olan muhabet zaten benimle olmazki.. böyle bir beklentimde yokki
cok sıcakda degildi cok sogukda degildi.senin kalıpta sıkıntı olabilir ya da kekin harcında yağ var dimi ..bu durumda yapışmasının tek sorumlusu kalıyor geriye fırının ayarı ..bir de keki fırından çıkardığında bekle soğusun öyle çıkar bende ilk zamanlar sıcağı ile çıkarıyordum dış kabuğı kalıpta kalıyordu..şimdi öğrendim püf noktasını..
Bimden kıçı kırık bir kalıp aldım 2 sene evvel 5 tl yearka sayfada ve üstte var
eğer daha da beceremezsen carrefourlarda kalıp seti satılıyor biri kilitli biri kalpli dikdörtgen ve delikli (4 lü yani) ben çok memnun kaldım daha da beceremediysen sorun sende kak git slikon kalıp al kendinecok sıcakda degildi cok sogukda degildi.
hafta sonu bidaha denicem.elimden kurtuluşu yok
porselen olanı bende gecen hafta aldım.a101dendi sanırım.Bimden kıçı kırık bir kalıp aldım 2 sene evvel 5 tl ye
anam süper çıktı keki yapıom
1 sn de atıo keki süper.
haa evet gerekirse yarım saat dursun kalıptacok sıcakda degildi cok sogukda degildi.
hafta sonu bidaha denicem.elimden kurtuluşu yok
oda var odaeğer daha da beceremezsen carrefourlarda kalıp seti satılıyor biri kilitli biri kalpli dikdörtgen ve delikli (4 lü yani) ben çok memnun kaldım daha da beceremediysen sorun sende kak git slikon kalıp al kendine
eğer daha da beceremezsen carrefourlarda kalıp seti satılıyor biri kilitli biri kalpli dikdörtgen ve delikli (4 lü yani) ben çok memnun kaldım daha da beceremediysen sorun sende kak git slikon kalıp al kendine
öyle yapayım en iyisi.haa evet gerekirse yarım saat dursun kalıpta
benim anam aşçı elimin lezzet ve ayarında bir numerolu UKELAYIMçok becerikliyiz ki bizz
sen yine de kendini diyemem yapamam edemem gibi telkinlerle şartlayıp yaklaşma ne olursun,akışına bırak ..bir de seni annen yetiştirmemiş sıcaklığı görememişsin anne demene müsaade edilmemiş bunlar büyük travmalar ,ama erkek arkadaşının annesinden istemsiz bir sıcaklık gördüğünde belki kalben anne diyeceksin..şimdiden düşünmeyin yani olağan akışına bırakın
zaten samimi olmak zorunda değilsin bence yengesi gibi. bi izinlerde yazın bide bayramlarda yani göreceğin kadını
Ne oldu şimdi? Davete icabet edem dedim.dagılıyor herkes.
ipek geldi diye
Bende şurda sessizce izliyeyim bari
kır dizini otur oturduğun yerde ne işin var elalemin aile meselesinde heekonu ne millet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?