- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
aynen öyle valla.Silikon kalıp beni hep korkutuyor. Çabuk piştiği için bir de çok kaliteli almak lazım hani inceliğinden dolayı. O yüzden ben gelenekleri bozmayıp normal kalıptan gidiyorum. Bir de heves edip mutfağa aldığım çok şeyi kullanmayıp ya kızımın oyuncağı olmuştur ya da bir yere tıkmışımdır. Zaman geçtikçe daha bilinçli alış veriş yapıyorsun.
yok teflon al kuzum yada seramik çok iyi bir marka alporselen olanı bende gecen hafta aldım.a101dendi sanırım.
yapışmıştı oda yinede
konu ne millet?
ben öyle bişi demedimNe oldu şimdi? Davete icabet edem dedim.
Gidim mi? İstemiyor musunuz?
şedip duruna başladın gene,annaannemden selamlar şeddirin gavur sıpaları şeddirin villliehaynen öyle valla.
porselen aldımki daha iyi cıkar belki dedim.
onuda ben şedemedim sanırım. ama şedecem kacarı yok.
kek yapmazdım ben. genelde yaşpasta kuru apsta tarzı şeyler yapardım
senide memnun etmek nikadar zorşedip duruna başladın gene,annaannemden selamlar şeddirin gavur sıpaları şeddirin villlieh
niye kıza marka aldırıyon fallenim senin kıçı kırık kalıbın süpermiş ,bizi niye kapitalist hale getiriyon ,senin amacın ne ,neeeeeeeeeeeeeyok teflon al kuzum yada seramik çok iyi bir marka al
ben olsam sana cvp bile vermezdim.niye kıza marka aldırıyon fallenim senin kıçı kırık kalıbın süpermiş ,bizi niye kapitalist hale getiriyon ,senin amacın ne ,neeeeeeeeeeeee
ben olsam sana cvp bile vermezdim.
psikolojik sorununmu var ne senin
bide bunu ögrenik. en ufak kızmaya zırlıo
İpek geldi herkes dağıldı falan deyince..ben öyle bişi demedim
hırsızın hiç sucu yok dimisüt kutusunda bile kek yapmış biriyim
iyi bir markadan kek al diyemicem
kelepçeli kalıba kekın sıkısmasıkralicenin hatası bence
hahahahahaha gözyaşlarıma dayanamıyon diye şartladımdı kendimi yemedinbide bunu ögrenik. en ufak kızmaya zırlıo
kocanla alakalımı sıkıntın var
ay inşallah kız.İpek geldi herkes dağıldı falan deyince..
Allam taktım ben bugün cümlelere sanırım. Hamile miyim yoksa??
İnsanın dil bilgisinin de çok iyi olması başa bela işte.
Fazla irdeliyorsun bazen.
YA KEKİ SALMIYORMUŞ işte :))))niye kıza marka aldırıyon fallenim senin kıçı kırık kalıbın süpermiş ,bizi niye kapitalist hale getiriyon ,senin amacın ne ,neeeeeeeeeeeee
Becerikliyim diyorsun yani.süt kutusunda bile kek yapmış biriyim
iyi bir markadan kek al diyemicem
kelepçeli kalıba kekın sıkısmasıkralicenin hatası bence
size güzel bir tarif veremiymmi kızlarben olsam sana cvp bile vermezdim.
psikolojik sorununmu var ne senin
kek kalıbından cıkması için şeddim kız.hahahahahaha gözyaşlarıma dayanamıyon diye şartladımdı kendimi yemedin
kızım ben karton bardakta kek yapıyom hakkatten kalıp alma ,içlerini oyup muhallebi döküyorum dışarda satılan içi dolgulu keklerden çok daha enfes oluyor
isterseniz akşam tarifinide yazarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?