Yok be değilim zaten ironi ittim.ay inşallah kız.
ne zaman gidiyosun doktora
haha tatlık karkraliçesinin şu anki heyecanlı beceriksizliğini kalıba bağlamayalım bence gene bana atarlancak ammaYA KEKİ SALMIYORMUŞ işte :))))
yani seramilte dedim teflon alıcaksa kıçı kırık alabilir :)
olur canımsize güzel bir tarif veremiymmi kızlar
ama kek değil kurabiş ????
2 ay sonra sıkılacan evlendiğim ilk iki ay hergün pasta börek kek yaptım kilo aldırttım ,sonra orda duuur dedim şimdi hafta da bir yapıyorum..kek kalıbından cıkması için şeddim kız.
kücük kalıplarım var silikon.
fincanda kek yapıom. borcamlarımda kek yapıom üstüne krema. oh mis gibiii
hırsızın hiç sucu yok dimi
yaglayıp unluyormusun kalıbıhırsızın hiç sucu yok dimi
yalnız bunu bende yazacaktım bozmak ıstemedımselamlar bayanlar..
ukalalık algılamayın ama too yu to diye editöre düzeltirirseniz daha doğru olur
günaydın herkese
bende aradan ürütüom ya ondan şeddiom2 ay sonra sıkılacan evlendiğim ilk iki ay hergün pasta börek kek yaptım kilo aldırttım ,sonra orda duuur dedim şimdi hafta da bir yapıyorum..
evet canımyaglayıp unluyormusun kalıbı
yag sürdüm heryerine. sıvı yağYa kızlar keki kolay salması için keki dökmeden önce kalıbı katı yağ ile yağlayıp her yerine un sıçratın. Cuk diye çıkıyor kalıptan. Bazıları yağ sürmeden sadece un serpiştiriyor, ben ne olur ne olmaz diye yağ da sürüyorum. Kark bir de böyle dene. Un serpiştir kalıbın içine.
bana hıc bu sekılde gelen olmuyorBecerikliyim diyorsun yani.
İşten çıkıyorsun akşama kafanda deli planlar..
Bir tel “ akşam müsaitseniz size gelicezzzzz”
Zaman en çok 30 dk eve gittikten sonra.
Ne hazırlarsın?
bende a 101 den almıştım ucuzda değildi yapışıoo hep :S ince kalıplar öyle oluyo sanırım berbat bir ürünBimden kıçı kırık bir kalıp aldım 2 sene evvel 5 tl ye
anam süper çıktı keki yapıom
1 sn de atıo keki süper.
soğan haklasımı kızartırsın yok artık kekin yanınaaaaabana hıc bu sekılde gelen olmuyor
kek yaparım tabıkıde
sonra dondurucudakı dondurulmus sogan halkalarını kızartırım
cay yaparım
mısır patlatırım bence oldu yanı
becerıklıyımdır bu arada hamur ısı pasta corek fılan benden sorulur
kuzum çekilmiş olursa bende sorun olmuyor kekim yarım mt şişiyor vallakekten çok anlayan buldum bir sorum olacak size
keke fındık fıstık vs ceviz koyunca dibe veya üste geliyor. unlayıp koyun diyorlar ondada tepede kalıyor nasıl tüm kısma yayabilirim bilen var mı ?
Çikolata fıstık falan dibe çöküyorsa karıştırmadan önce onları da una batır çıkar. Olduğu gibi durur kekin içinde.yag sürdüm heryerine. sıvı yağ
sonrada un serpiştirdim.
cikolata fıstıkda iliştirdim ben içine. kakao kısmına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?