welcome too candyshop;)

Bak hele soğan halkaların hazır mı? Senin yaptıkların mı?

Un ve yumurtayla mı kızartıyordun onu ya bir ara yapardım ben de unuttum kaç yıl oldu yapmayalı. Annem yapardı aslında da yerdim desem daha doğru olur.

kekten çok anlayan buldum bir sorum olacak size
keke fındık fıstık vs ceviz koyunca dibe veya üste geliyor. unlayıp koyun diyorlar ondada tepede kalıyor nasıl tüm kısma yayabilirim bilen var mı ?
bır catallla alabora etmenı onerıyorum fındıgı cevızı unladıktan sonra
ve bekletmeden fırına koymanı

Çikolata fıstık falan dibe çöküyorsa karıştırmadan önce onları da una batır çıkar. Olduğu gibi durur kekin içinde.
onuda öyle yaptım.
yok yok ben acele ettim.
gecen kayınvalidemde yaptım. nemli bezi örttüm yarım saat gibi bekledik.kalıpdan cıkmıştı.
farklı bişi varmı diye sorayım dedim sizede

unv de yaptıgımız kurabiye tarifi biz sade pudra şekerle karıstırırdıkkk..yapayım yine

kekten çok anlayan buldum bir sorum olacak size
keke fındık fıstık vs ceviz koyunca dibe veya üste geliyor. unlayıp koyun diyorlar ondada tepede kalıyor nasıl tüm kısma yayabilirim bilen var mı ?
Ben kalıba dökmeden son aşamada unlayıp içine karıştırıyorum. Sonra kalıba döküyorum. Homojen dağılıyor.

soğan haklasımı kızartırsın yok artık kekin yanınaaaaa
yanı patates krokette olur
ne var kı sonucta davetsız mısafır
ben bır keresınde kaynanam benı mısafre bogmus haberım yok ben sanıyorum kaynana gleın usul usul oturucaz anam 30 dk kala ogrendımıı komsularıda gelıyor ben yaptım bır kek bı pogca
gelde boregıde beraber yaparız deıdm kadın demıstır utanmaz
neyse mucverım vardı
onları once ısıttım sonra ufak ufak dogracım
sarımsaklı yogurt uzerınede pul bıberlı yag yaktım
bayılmıslardı karılar

yani süper olur tabi...

bende tava böreğine sardım bu ara beş dakkada oluo :)

yanı suanda buzdoalbındakıler hazır
ındırımdeydı metro marketten aldıım hazırı daha lezzetlı sonucta
neyse ben hafat sonu mısafır cagırayım en ıyısı

buarada ben kakolu kahvelı seylerı pek sevmıyorum
benım yaptıgım kekler genelde meyvelı fılan oluyor mandalına sulu yanı kek konusunda hıc cakozlamam
gecenlerde egenın okuluna gonderdım kek ogretmen esıme arıfı gonderırmı vs demıs esımde mesaj atın demıs ben tabı dört köşe

buarada tarıf ısteyen olursa mesela

bende meyveli keke bayılırım

incirli kek misal süper...

nasbinn allahh
instagramdan kadınlar kulubu dıye bırı benı ekletmeye calısıyor aaau

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…