• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Wella Pro Series Şampuan ve Saç Kremi

Bugün migrosta gezerken tesadüfen gördüm bu şampuanı. Syos'u da böyle görüp alıp nefret etmiştim ilk kullanmamda.Fiyatı ve ambalajı hoşuma gitti bir de Wella güven verdiği için alıp deneyim dedim. Yıkadım şimilik güzel bakalım. İnşallah böyle memnun kalırız hep.

Bugün migrosta gezerken tesadüfen gördüm bu şampuanı. Syos'u da böyle görüp alıp nefret etmiştim ilk kullanmamda.Fiyatı ve ambalajı hoşuma gitti bir de Wella güven verdiği için alıp deneyim dedim. Yıkadım şimilik güzel bakalım. İnşallah böyle memnun kalırız hep.

wella adının verdiği güven şampuanı başta cazip kılan zaten
umarım memnuniyetin devam eder

Bende ayın sizin gibiyim.Sürekli şampuan değiştiriyorum.Ne zaman reklamlarda hacim veren şampuan görsem hemen alıyorum sanki iki tel saçımı çoğaltacak gibi.Böyle bir saçma inancım var niyeyse.Neyse bende bir haftadır wella hacim kullanıyorum ve memnunum.Tabii beni bonus kafa yapmadı ama saçlarım da çabuk yağlanmıyor eskisi gibi.

Son düzenleme:
Öncelikle evet, bende sizler gibiyim. 16 yaşındayım ama saçlarıma çok özen gösteririm şu ana kadar hiç bi işlem yapmadım saçlarıma.
2 sene önce upuzun saçlarıma kırıklar ve özenti yüzünden kısacık yani neredeyse çenemde kestirmiştim ve çok yavaş uzadı diğerlerinin aksine şu anda omzumu bi 15-20 cm geçmiş durumda. Ben daha önce pantene, head&shoulders, elidor ve son olarak DOVE kullandım.
Dove'u büyük yazdım çünkü en çok memnun kaldığım Dove Onarım serisiydi. Son olarak yeni çıkan Syos ve Wella Pro'ya merak saldım. Araştırmalarım sonucu Syos pek memnuniyet vermemiş ama bu konuda okuduklarıma göre Wella Pro'dan çok memnun kalmışsınız.
Bende denemek istiyorum ve yarın gidip Wella Pro Onarım'ı almayı düşünüyorum. Daha sonra da parlaklığı deneyeceğim eğer memnun kalırsam. Aslında her şampuan her saça uymaz o yüzden bi de saç tiplerinizi ve daha önce hangi şampuanların sizde işe yaradığını yazsanız çok güzel olur :) Umarım Wella'yı hepimiz sever ve memnun kalırız. Şu ana kadar tek bi şikayet var o da kepek sorunu, umarım bende bu sorun çıkmaz ve sürekli şampuanım olur Wella :)
Denediğimde ilk izlenimlerimi ve görüşlerimi aktarıcam resimlerle birlikte :)

İşte Wella ile yıkanan saçlar, flaşlı çekim olmasına rağmen önceki saçlarımla arasında gerçekten fark var ve Wella o kadar yumuşattı ki saçlarımı çok memnun kaldım. Tek sorun saçlarımın, Dove'a göre biraz daha fazla dökülmesi. Belki de yeni kullanmaya başladığımdandır ama eğer devam etmeye ve çoğalmaya başlarsa Wella'ya da elveda demek zorundayım elidor yeterince döktü saçlarımı.
Bu eski saçlarım:
$[~. HrryLn .~]1360.webp
Bu ise Wella ile yıkanan saçlarım:
$22112011770.webp

İşte Wella ile yıkanan saçlar, flaşlı çekim olmasına rağmen önceki saçlarımla arasında gerçekten fark var ve Wella o kadar yumuşattı ki saçlarımı çok memnun kaldım. Tek sorun saçlarımın, Dove'a göre biraz daha fazla dökülmesi. Belki de yeni kullanmaya başladığımdandır ama eğer devam etmeye ve çoğalmaya başlarsa Wella'ya da elveda demek zorundayım elidor yeterince döktü saçlarımı.
Bu eski saçlarım:
Eki Görüntüle 293397
Bu ise Wella ile yıkanan saçlarım:
Eki Görüntüle 293384

gayet parlak ve yumuşak gözüküyo:nazar:
umarım dökülme devam etmez canım

ben geleyim gözlemlerime
saçlarımda seboraid dermatit oldğu için
dönem dönem bu durum atak yapar ben de
kortizonlu kremler losyonlar
ve medikal şampuanlar kullanırım
sonra normal şampuanlara dönerim
sonra bu durum yine başlar bi süre sonra
yani bi kısır döngü
ama bu sıralar dermatidim iyice azıttı
tekrar doktora gittim ilaçları değiştirdi falan
medikal şampuan dışında bi şampuan kullanmamamı söyledi
ama o şampuanlarda ciddi saç döker saçları kazık gibi yapar malesef
benim dermatidi tetikleyen bazı kimysal maddeler şampuanlarda dolusuyla var
hemen hemen hepsinde onun için bu dermatide derman olacak
bi şampuan bulamadım
wella evet çok güzel başarılı bi şampuan
ama saç ve saç derisi sorunu olmayanlar için
benim gibi sağlık sorunu olanlara geçici bi çözüm
ama benim dışımda kullanan kaç kişi varsa gayet memnun
şimdi kimysal anlamda en zararsız şampuan arayışındayım

ben geleyim gözlemlerime
saçlarımda seboraid dermatit oldğu için
dönem dönem bu durum atak yapar ben de
kortizonlu kremler losyonlar
ve medikal şampuanlar kullanırım
sonra normal şampuanlara dönerim
sonra bu durum yine başlar bi süre sonra
yani bi kısır döngü
ama bu sıralar dermatidim iyice azıttı
tekrar doktora gittim ilaçları değiştirdi falan
medikal şampuan dışında bi şampuan kullanmamamı söyledi
ama o şampuanlarda ciddi saç döker saçları kazık gibi yapar malesef
benim dermatidi tetikleyen bazı kimysal maddeler şampuanlarda dolusuyla var
hemen hemen hepsinde onun için bu dermatide derman olacak
bi şampuan bulamadım
wella evet çok güzel başarılı bi şampuan
ama saç ve saç derisi sorunu olmayanlar için
benim gibi sağlık sorunu olanlara geçici bi çözüm
ama benim dışımda kullanan kaç kişi varsa gayet memnun
şimdi kimysal anlamda en zararsız şampuan arayışındayım

hay Allah Amonracım ya..

üzüldüm valla..
inşallah kısa zamanda çözülür sorunların tatlım..
acil şifalar sana...

kocaman öptüm seni :16::16::16::16::16::16:

hay Allah Amonracım ya..

üzüldüm valla..
inşallah kısa zamanda çözülür sorunların tatlım..
acil şifalar sana...

kocaman öptüm seni :16::16::16::16::16::16:

teşekkür ederim kuzum ben de öperim kocaman:16:

Benim de memnuniyetim devam ediyor ..

ne mutlu sana benim de ataklarım haricinde memnuniyetim devam ediyodu ne güzel:2:

ben şampaunını sürekli kulalnmıyorum ama saç kremi harika
çok beğeniyorum inşallah sen de beğenirsin canım:34:

dün akşam aldım hemen denedim :) şampuanı kullandığımda sert yaptı şaplarımı saç kremi ise yumuşacık yaptı bakalım ilerleyen günlerde nasıl bi etki yapıcak :))

ben tresan şampuan ve kreme geri döndüm kızlar..
son zamanlarda wella ben de çok kaşıntı ve dökülme yaptı..bir de yağlanmayı çoğalttı..
ben de tresan papatyalı kullanıyorum şimdi..
wella şampuan da el sabunu olarak görevine başladı..

Back
X