• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Wella Pro Series Şampuan ve Saç Kremi

ben de bugün wella pro series boyalı saçlar için olan şampuanı ile wella pro series in hacim veren saç kremini aldım. sadece burda çok övüldü diye aldım :/ bakalım ne olacak.

elidor kullanıyordum. daha evvel elseve kullandım. yazın palmolive kullandım.
elseve saçımda dökülme yapmadı. palmolive aldığıma pişman oldum, ama saçlarım çok yağlıydı biraz olsun onu dengeledi. ama yumuşak değildi saçım :/
elidoru yıllardır kullandım. bi sorun yaşamadım sadece artık değiştirsem iyi olur diyorum.

deneyince yazarım ve umarım memnun kalırım :/ memnun kalmazsam anneme veririm :D:21:

Son düzenleme:
Bende Syoss deneyip memnun kalmayan biri olarak Wella aldım son olarak ve hala kullanıyorum şuan.
Parlaklık veren şampuanını ve saç kremini kullanıyorum birlikte.
Kokusu, verdiği yumuşaklık.. memnun kaldım.
Parlaklık olarak farkettiğim çok net bir değişiklik olmadı yanlız.
Ama yinede fiyatına göre güzel, alınabilir..

arkadaşlar ben de uzun zamandır saçlarımı taramakta çok zorlanıyordum. kaç çeşit krem değiştirdim memnun kalmadım. en son dove kullandım hiç iyi değil. ben de geçen hafta wella pro series şampuan ve saç kremi aldım çok memnun kaldım. kokusu süper kolay tarama sağlıyor saçlarım hafifledi sanki tavsiye ederim....

Ben aldım.Ama çok sert yaptı.Gıcır gıcır yapması zaten benim istediğim,aradığım birşey.Ama bu biraz fazla sert.Neyse bakalım arada kaynattırırım ben onu.Belki alışır bende devam ederim

selam..bende dün markete şampuan almak için gittim. pantene almıştım şu yeni çıkanklarından ama ne şampuanından ne de kreminden memnun kaldım nerdeyse ayda 2 kez şampuan değiştiriyorum ama hala memnunkaldığım olmadı ..en uzun süre komilinin turuncu kapaklısını ve pantenin beyaz kapaklı saç kremini brlikte kullanmıştım o da çok iyi gelmişti saçlarım kuruturken şekilleniyordu o zmaanlar sonra bi değiştireyim dedim uzun süre kullanınca ve değiştirdiğime pişman oldum.. dünde gene gidip komli alıcam dedim markette istediğim yoktu bende tam çıkarken gözüme wella ilişti hacim serisi.onu aldım.dün hemen kullandım ve bende memnun kaldım ama saçlarım hafifleşti uzun zamandan beri ..kullanmadığım marka kalmamıştı artık bunu kullanırım eğer zmaanla değişirse durum komiliye dönmeyi düşünüyorum..aslında benim saçıma 2 si bir arada şampuan ve ayrı saç kremi kullandığımda daha iyi oluyo..wellanın 2 si bi arada şampuanı varmı..:26:

7 lira neymis ya. Pazar gunu 2.90di attim sepete uc tane.
Sac kremi koleksiyonum oldugu icin almadim o da 2.90di
Yarin tekrar gidecegim kremindende alayim bari :-)

Ben 5 liraya aldım.Elseve yağlı saçlar için olanını kullanıyorum.memnunum ondan.

ben çift şampuan kullanıyorum bişr süredir, önce tresanla yıkayıp sonra diğer şampuanımı kullanıyorum ve şampuanım bitmek üzere
şimdi wella almak istiyorum, hacim, parlaklık, onarım? hangisi daha iyi sizce hanımlar?

ben çift şampuan kullanıyorum bişr süredir, önce tresanla yıkayıp sonra diğer şampuanımı kullanıyorum ve şampuanım bitmek üzere
şimdi wella almak istiyorum, hacim, parlaklık, onarım? hangisi daha iyi sizce hanımlar?

onarım ve parlaklık arasında bi fark görememiştim ben canım
satış politikası biraz da onlar:34:

Ben wella hacim kullandım güzeldi:)

Geçen gün ablam getirmiş eve bu şampuanı.bende üzerinde wella görünce dedim güzeldir.yıkadım saçlarımı.duşta iken sanki saçlarımı sabunlamışım gibi gıcır gıcır yaptı.eyvah dedim yandım nasıl açacam saçımı tararken.az bi krem yaptım.benim saçım dipler açık kumral kendi saçım.uçlar platin.neyse çıktım duştan her zaman yaptığım gibi uçlara gliss sarı saç kremi sıktım bolca.valla mis oldu saçlarım.ahenkle horon tepiyor hatta:129:sonra hiç kepek bilmeyen ben yağlı bakım yapayım derken saçlarımı kepeklendirdim.:43:ama sanki kepeği azaltı bu şampuan.2 kez yıkadım.hacimlendirici olan benimki. hacim yaptığı yok tabi..ama ben genel anlamda memnun kaldım.kendime edineceğim bir tane..

Boyalı saçlar için olan şampuanını kullandım yumuşacık yapıyor mis kokuyordu ama saçımda dökülme ve kepek olmuştu birkaç şüpheliden biride bu şampuana o yüzden memnun kalmadım .Herkese göre farklı etkisi olur tabii ürünlerin ama yumuşacık yapıyor kesin.Birde çabuk yağlandırıp ağırlştırıyor gibi geldi bana.:31:

ben yeni başladım kullanmaya. onarım serisinden almıştım.kremini almamıştım ama yine de saçlarım çok kolay açılıyor,yumuşacık oldu.en yakın zamanda kreminden de alıcam:34:

Bende boyalı saçlar için olanından kullanıyorum. Kokusunu çok beğeniyorum, yumuşacık oluyor saçlarım. Ama dökülüyor, sebebi şampuan mıdır boyadan mıdır bilemedim...:44:

kızlar bende onarıcı serisini kullanmaya başladım kokusuna bayıldımm :))

ama bu kokunun saçımdan hiç çıkmaması için duş sonrası saç kremini de bulabilir miyim aynı serinin aynı kokulu? başka bişi sürersem kokusu gidecek, siz napıyosunuz bunun için?

Back
X