• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Wella Pro Series Şampuan ve Saç Kremi

şuan da wella pro series parlaklık veren şampuan ve saç kremini kullanıyorum aylardır kullandığım şampuanlaarın içinde en iyisi diyebilirim umarım hep memnun kalırım
eğer öyle olursa hep wella profosyönel şampuana devam ederim:32:

Wella pro series şampuan çok kötü...hacim verenini bir defa kullandım ve çöpe attım sampuanladıktan sonra saçtan gıcırt gıcırt ses geliyor.. saçı öyle sert yapıyorki böyle bir şey görmedim...ardından saç kremi bile yumuşatamıyor. sabun bundan çok daha iyidir...

Ben de kullanıyorum 3 aydır yaklaşık. Çok memnunum. Saçlarım dalgalı olduğu için dalgalar ayrı telden takılıyordu önceden. :9: Pantene kullanıyordum bir zamandan sonra o da bozdu. Wella'nın Parlaklık serisini kullanıyorum Sampuan+ Saç kremi. Gayet de memnunum. Hele saç kremine bayılıyorum. Aramızda ayrı bir sevgi bağı var. :16:

saclarım cok cabuk yaglanırdı bırgun bıle gecmeden yaglanıyordu yaklasık 5-6 aydır wella kullanıyorum ıcınede bır bemıks bır evıgen ampul kırıyorum o kadar memnunum kı kullandıgım en ıyı sampuan:D

arkadaşlar wella pro series yeni şampuanlarını gördüm üstünde w harfi var yeni çıkmış sanırım kullanan var mı aranızda

wella - onarıcı kullanıyorum gayet memnunum saç kremini de denemeyi düşünüyorum

ben onarıcı şampuan ve saç kremini kullanıyorum. karika bir şampuan. ben saçlarımı sürekli ısıya maruz bırakıyorum. uçları biraz kırık banyodan sonra saç kremini kullandıgımda kesinlik kırıklardan eser kalmıyor. kokusu zaten harika. ve en güzel yanı 3 gnde yag içinde kalan saçlarım 4. günde az az aygalnmaya başlıyor. kısacası çok memnunm. ayrıca saçımdaki dökülmedi sayesnde durdu. ama etkilrini 1 2 yıkamada beklemeyin . düzenli olarak 2 aydır kullanıyorum ancak bu etkileri gördm..

ben onarıcı şampuan ve saç kremini kullanıyorum. karika bir şampuan. ben saçlarımı sürekli ısıya maruz bırakıyorum. uçları biraz kırık banyodan sonra saç kremini kullandıgımda kesinlik kırıklardan eser kalmıyor. kokusu zaten harika. ve en güzel yanı 3 gnde yag içinde kalan saçlarım 4. günde az az aygalnmaya başlıyor. kısacası çok memnunm. ayrıca saçımdaki dökülmedi sayesnde durdu. ama etkilrini 1 2 yıkamada beklemeyin . düzenli olarak 2 aydır kullanıyorum ancak bu etkileri gördm..

canım onarıcı saç kreminin kokusu biraz tuhaf geldi mi sana da

wella pro series i bir markette indirimden aldım saç kremıyle beraber 10 tl ye . çok memnunum okudugum sehırın suları çok kireçli olduğu için saçlarım kazık gibi oluyordu bana çok iyi geldi . elseve ballı kullanıyordum şimdi saçıma elseve sürdüğümde saçımı bozuyor

çok sert bi şampuan yıkarken kazık gibi oluyo saçım kremleyince düzeliyo çabuk yağlandırmıyo saçı ama uçları biraz kurutuyo diğer şampuanlara nazaran daha az döküyo ne iyi nede kötü orta şeker denemeye değer

büyük ümitlerle almıştım ama çok başarısız ya da benim saçıma uygun değil zaten ssıvı sabun gibi bi şampuan ;kremi ile anca bi loreal kadar ediyor çok sertleştiriyor hiç bi fayda göremedim bitince tekrar lorealden bi ürün alıcam

Arkadaşlar henüz yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyorum wella pro serisi hakkında pek çok bilgi gördüm ama kimse nem terapisinden bahsetmemiş açıkcası şampuan ve saç kremi konusunda çok sıkıntılıyım hayatımda sadece bir saç kreminden memnun kaldım durunun uçuk mavi kutusunda silikonlu saç kremiydi onu da değiştirdiler yeni pembe ambalajındaki hiç iyi değildi şimdi nem terapisini merak ediyorum onarıcıyı kullandım ama pek bir özelliği yoktu

Kullanan yok mu arkadaşlar?

onarım ve parlaklık arasında bi fark görememiştim ben canım
satış politikası biraz da onlar:34:

Sadece ince telli saçlar için olanında silikon yok diğerlerinde var. :31: Elektriklenme karşıtı olanı nasıl acaba :44: İnce telli saçlarım ama yağlı değil kuru :44: Acaba ince telli için mi denesem, elektriklenme karşıtını mı ?

Back
X