- 3 Ocak 2021
- 235
- 160
- 23
- 38
- Konu Sahibi perihan yay
-
Sadece iş için önemliyse sorun ama değilse boşverinWhatsap mesajına cevap verilmediğinde ne yaparsınz?
aynı ortamda çalıştığnız erkeğe whatsaptan soru sordunuz ama o görmedi haliyle cevap
yazmadı [ inşallah görmemiştir bi de okundu bilgisi kapalı da olabilir ben iyi niyetle düşünmek istiyorum ] . ertesi günlerde de karşılışıyorsunz. ama hiç sormuyorsunz neden cevap yazmadığını o size bir hafta sonra mesaj atmışsın görmedim işim vardı unutum vs neden tekrar karışılaştımızda sormadın derse ne dersin z?
artı whatsaptan sor diyen de kendisi
bi de sorulmalı mı mesajıma neden cevap vermedin demek bana mı garip geliyor bu
Zaman artik insanlarin en fazla 15 dk uzak kalabildigi akıllı telefonlarla ilerlerken wp a siz yazdıktan sonra hic girmedi mi?yoo girdi.Ee?Whatsap mesajına cevap verilmediğinde ne yaparsınz?
aynı ortamda çalıştığnız erkeğe whatsaptan soru sordunuz ama o görmedi haliyle cevap
yazmadı [ inşallah görmemiştir bi de okundu bilgisi kapalı da olabilir ben iyi niyetle düşünmek istiyorum ] . ertesi günlerde de karşılışıyorsunz. ama hiç sormuyorsunz neden cevap yazmadığını o size bir hafta sonra mesaj atmışsın görmedim işim vardı unutum vs neden tekrar karışılaştımızda sormadın derse ne dersin z?
artı whatsaptan sor diyen de kendisi
bi de sorulmalı mı mesajıma neden cevap vermedin demek bana mı garip geliyor bu
kendi yaz dediBu ben.. mesaji gorup yazmayi unuturum uzerine yuz bin mesaj gelir dikkatimden kaçar yada gorur ama.o an üşenirim sonra yine unuturum vs vs.. vallahi kötü niyetimiz yok. Mesajlasmayi sevmiyoruz
koş gel beraber yapalım :)Kapisina dayanirim, camini cercevisini indiririm
Yaparim ülenkoş gel beraber yapalım :)
+1 whatsapp teröründen nefret ediyorum. Standart mesajlarda bu muamele yapılmıyor. Gördün neden dönmedin mavi tik oldu neden cevap vermedin. Ben telefonum var diye herkes bana istediği her sn ulaşabilmeli mi. HayırBu ben.. mesaji gorup yazmayi unuturum uzerine yuz bin mesaj gelir dikkatimden kaçar yada gorur ama.o an üşenirim sonra yine unuturum vs vs.. vallahi kötü niyetimiz yok. Mesajlasmayi sevmiyoruz
Rahatsız etmek istemedim, müsait olunca cevap verirsin diye düşündüm derim. Yani gerçeği söylerimneden tekrar karışılaştımızda sormadın derse ne dersin z?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?