- Konu Sahibi perihan yay
-
size de dönüş yapılmadığı zaman aynı rahatlığı yaşarsnızsorunun ne olduğuna bağlı. çok önemli bir şey değilse ben de unutmuşum der geçerim. önemliyse zaten mutlaka ondan cevap almam gerekiyorsa ısrar ederim özellikle de iş ise zaten benim sorunum değil işimizin sorunudur bu. gerekirse ararım da yani. kimseye de neden dönmedin neden yazmadın etmedin demem kimse mecbur değil. unutulabilir.
sırf şu whatsapp saçmalıkları yüzünden son görülmem, okundu bilgim falan kapalı. kafam aşırı rahat. canımın istemediği hiçbir şeye bakmıyorum.
rahat olmalık ya da rahatsız olmalık bir durum değil, eğer konu iş ise gerekirse 2-3 kere daha yazacaksınız, ısrar edeceksiniz hatta arayacaksınız diyorum. ben öyle yapıyorum. önemsiz bir konu ise dönüş olmadığında olmuyor yani kimsenin de peşinde koşmuyorum. kaç senedir aktif iş hayatı içindeyim, böyle yani. ben de dönüş yapmamışsam aynı şey bana da yapılıyor. geçen mesai saati dışında bir şey için yazmışlar hatta 2 kişi yazmış, bir diğeri benden cevap gelmeyince aramış ve ben o esnada dışarıda ve telefonla ilgilenebilecek durumda değildim hareket halindeydim. 1 saat sonra anca dönebildim halletmişlerdi zaten ben dönebilene kadar. ne için mesaj atıldığı ile alakalı. bizim de whatsapp gruplarından önemsiz şeyler de döner, önemli şeyler de yazılır. bakıyorum bazen geyik muhabbeti döndürüyorlarsa sallamıyorum bildirimleri kapatıyorum birkaç saatliğine.size de dönüş yapılmadığı zaman aynı rahatlığı yaşarsnız
Kendi yaz dediyse ben olsam sorardımkendi yaz dedi
Aynı benBu ben.. mesaji gorup yazmayi unuturum uzerine yuz bin mesaj gelir dikkatimden kaçar yada gorur ama.o an üşenirim sonra yine unuturum vs vs.. vallahi kötü niyetimiz yok. Mesajlasmayi sevmiyoruz
işle alakalı bir şeyi mail üzerinden ya da whatsap dan mesaj attıktan sonra ararım mesaj attım işle alakalı bakar mısın diyeWhatsap mesajına cevap verilmediğinde ne yaparsınz?
aynı ortamda çalıştığnız erkeğe whatsaptan soru sordunuz ama o görmedi haliyle cevap
yazmadı [ inşallah görmemiştir bi de okundu bilgisi kapalı da olabilir ben iyi niyetle düşünmek istiyorum ] . ertesi günlerde de karşılışıyorsunz. ama hiç sormuyorsunz neden cevap yazmadığını o size bir hafta sonra mesaj atmışsın görmedim işim vardı unutum vs neden tekrar karışılaştımızda sormadın derse ne dersin z?
artı whatsaptan sor diyen de kendisi
bi de sorulmalı mı mesajıma neden cevap vermedin demek bana mı garip geliyor bu
bi de sorulmalı mı mesajıma neden cevap vermedin demek bana mı garip geliyor bu
Kapisina dayanirim, camini cercevisini indiriririm
anlamasanız da olurBuna gerek yok ki.
Gördüğünüzde "sana mesaj atmıştım, görmedin galiba" diyerek cümleye girip mesajla sorduğunuz şeyi tekrar sorabilirdiniz.
Cevabı başka yerden öğrendiyseniz buna da gerek yok. "Neden tekrar sormadın" dediğinde "hallettim çünkü bir mesele kalmadı" derdiniz.
İletişime giriş 101 yani bu. Siz olaydan ne çıkardınız ki böyle kafaya taktınız anlamadım.
Agzini burnunu kircam onun hdgdgdgdkaaveden mahallenin delikanlılarını da topla
hoslaniyor herhalde eger konudaki is arkadasi erkekse. yoksa kimse is arkadasini boyle kafaya takmaz bence. ama zaten biz anlamasak da olurmus.Buna gerek yok ki.
Gördüğünüzde "sana mesaj atmıştım, görmedin galiba" diyerek cümleye girip mesajla sorduğunuz şeyi tekrar sorabilirdiniz.
Cevabı başka yerden öğrendiyseniz buna da gerek yok. "Neden tekrar sormadın" dediğinde "hallettim çünkü bir mesele kalmadı" derdiniz.
İletişime giriş 101 yani bu. Siz olaydan ne çıkardınız ki böyle kafaya taktınız anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?