whatsapp da gördüğümü anlamadım yardımcı olur musunuz hanımlar

2 ayrı numara birleştirilmiş gibi bir şey mi acaba.
Hani kişilere girdiğinizde hesapları birleştir şeklinde bir seçenek var
Hiç denemedim ama denemek lazım.

Kendi telefon rehberinizde nişanlınızın numarasına bakın. Büyük ihtimalle birisini kayıt ederken yeni kişi oluşturmak yerine mevcut kişiye ekleyi seçtiniz ya da yanlışlıkla arama yaparken eklediniz. Bu durumda suanda nişanlınızın adının altında iki numara çıkıyor.
Whatsapp numara bazlı kayıt yapar kişi bazlı değil bu nedenle eğer iki numarası olsaydı iki farklı hesap olurdu. Aynı hesapta iki numara değil. Kendi rehberlerimiz ise numara bazlı değil kişi bazlı kaydediyor bu nedenle de iki numarayı aynı kişiye tanımlayabiliyoruz.
Rehberinizi kontrol edin acilinden sonra başka teoriler öne sürelim :)

Bazen farkına varmadan içe aktarım yapıyor telefon.
Bizzat gsm shop işleten çok yakın arkadaşımızda oldu kendi bile anlamadı.
Özellikle iPhone da oluyor.

Bende de hatta kızımın okulunun irtibat numarası eşimin profilinde diğer hat olarak kayıtlanmış, ayrıca xxx okulu kurumsal diye de kaydı var.
Bi arıyorum okul bi arıyorum eşim. Mevzuyu sonradan çözdüm ama bi kaç defa eşim diye orayı aradım o zamana kadar :)

Gerçekten benim yandı
Acaba diyorum iki numarayı yanlışlıkla mı kaydettiniz yani birisi doğru nişanlınız diğer numarayı eliniz dokundu vs vs mevcut kişiye ekle mi yaptınız

Telefona Çift kayıt yapılmış sonra diğer yanlış olan silinmemiş.

Bizim Whatsapplarda var mı acep böyle bise

Yok her whatsappta olmuyormuş..

bende anlamadım

KEndi telefonunuza nasıl

Aynısını ben de hissettim.
Kendi telefonumuza nasıl kaydediyorsak öyle çıkmıyor mu ki ?
Öf çok cahilim,ölmeliyim

Valla fena cahiliz. Yorumlarda anlatılanları bile anlamadım.. Allah'a şükür kocam teknoloji kurdu değil. Hep bana sorar..

Hatta şuan kendi telefon numaramı eşimin numaralarına ekledim ve whatsapp a baktım, diğer numaralarda ben de çıktım :) kk olarak olayı çözdük galiba

whatsapp ta mı göründü sizin numaranızda.
bende denedim
hesapları birleştir dediğimde sadece kişi listesinde 2 numara alt alta görünüyor
whatsapp ta tek hesap hala orayı etkilemedi durum :)

bu arda konu sahibine çözümüm yok ama bir komik anım da burada dursun

telefonumda siri var oğlum oynuyordu

siri şunu ara siri bunu ara

annem annem diye kayıtlı telefonumda

ben de annemi ara dedim

siri de bana "annen kim abdurrahman" dedi

ama biz yarıldık gülmekten

siri beni abdurrahman sanıyormuş

bu arada abdurrahman müşteri ve telefonumda numarası kayıtlı

muhtemelen a harfi ile başladığı ve alfabetik olarak en üstte kayıtlı olduğu için siri beni abdurrahman sandı

hala annem arada arar abdurrahman ne yapıyon der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…