- 11 Ekim 2017
- 142
- 103
- 53
- 37
- Konu Sahibi boyozsever35
-
hayır şu an da olanlara bi anlam veremediğim için ne aradım ne mesaj attımKadınla konuştunuz mu?
hele ben hiç anlamadım çok şaşkınım şu an napmam lazım yabişey anlamadım
ama numaraların benzerliği de tesadüf mü diye aklım karıştıDiger no da ki cihazda vatsap kurulu kalmis muhtemelen ama kim?
en iyisi nişanlınıza göstermekhele ben hiç anlamadım çok şaşkınım şu an napmam lazım ya
Yerinizde olsam bayanin numarasini arastirirdim....ama numaraların benzerliği de tesadüf mü diye aklım karıştı
Telefona Çift kayıt yapılmış sonra diğer yanlış olan silinmemiş.Arkadaşlar nişanlımla konuşmalarımızı okurken ismine tıkladım ve telefon numarası durum yazan yere girdim bir şey dikkatimi çekti kendi numarasının altında bilgilerde başka bi numara daha var nişanlımın numarasıyla aynı başlıyo sana son rakam 3 yerine 7 atıyorum şaşırdım tek numarası var çünkü sonra yabancı olan numaraya tıkladığımda genç bi kadın çıktı fotoğrafta onun bilgilerinin altında da nişanlımın numarası var. whatsapp kişiler girdim nişanlımın adını buldum altında kadının fotosuyla whatsapı çıktı nişanlım bitanem diye kayıtlı kadının numarası da öyle kaydolmuş telefona hiç bi anlam veremedim bilgisi olan var mı yardımcı olun lütfen.
Bizim Whatsapplarda var mı acep böyle bise
bende anlamadım
KEndi telefonunuza nasıl
Aynısını ben de hissettim.
Kendi telefonumuza nasıl kaydediyorsak öyle çıkmıyor mu ki ?
Öf çok cahilim,ölmeliyim
ben de anlamadım. tel elimde uygulamalı baktım yine anlamadımBen anlamadım..Çok salak hissettim kendimi
Hatta şuan kendi telefon numaramı eşimin numaralarına ekledim ve whatsapp a baktım, diğer numaralarda ben de çıktım :) kk olarak olayı çözdük galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?