- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- Konu Sahibi boyozsever35
-
bir telefoncuya gidin direk ya da bir iletişim merkezine.Arkadaşlar nişanlımla konuşmalarımızı okurken ismine tıkladım ve telefon numarası durum yazan yere girdim bir şey dikkatimi çekti kendi numarasının altında bilgilerde başka bi numara daha var nişanlımın numarasıyla aynı başlıyo sana son rakam 3 yerine 7 atıyorum şaşırdım tek numarası var çünkü sonra yabancı olan numaraya tıkladığımda genç bi kadın çıktı fotoğrafta onun bilgilerinin altında da nişanlımın numarası var. whatsapp kişiler girdim nişanlımın adını buldum altında kadının fotosuyla whatsapı çıktı nişanlım bitanem diye kayıtlı kadının numarası da öyle kaydolmuş telefona hiç bi anlam veremedim bilgisi olan var mı yardımcı olun lütfen.
Olay daha bir karmasik hal aldiOncelikle soyle soylim mesela ben kaynimin numarasini kaydettim atiyorum ahmet abi diye ahmet abinin esinin numarasida var bende oda fatma yenge olsun fatma yenge o numarasinida esine verio kendine bir hat alio ben fatma yengenin ismini değişip ayni ahmet abi diye kaydettim rehbere iki tane ahmet abi olduğu icin vatsapta sizin behsettiginiz ahmet abinin konusmalarina girdigim zaman bilgilerinde hem kendi eski kullandigi numara var hemde fatma ablanin ismini degisip yazdığım ikinci numara cikiyo sizinki de boyle bir karsiiklik olabilir mi acaba
Aynen o kadar dedektif lik yaptığım haldeSende de mi aynı
Resmen error verdimdevreler yandı bende iptal
Resmen error verdimdevreler yandı bende iptal
Resmen error verdim
Aynen o kadar dedektif lik yaptığım halde
cahilik anam ondandır
Konuyu anlamaya çalışırken senin profildeki resime döndüm[/Q
Evet benim buyrunAy deli ya
Evet benim buyrun
Zaten yaptığı için peşindeyim bu huyumu sevmiyorum ama bıraka mıyorum adrenalin hoşuma gidiyorBoşver detektiflik yapma durduk yere stres ben hiç umursamiyorum yapacak olan istediğin kadar araştır yapar zati
Zaten yaptığı için peşindeyim bu huyumu sevmiyorum ama bıraka mıyorum adrenalin hoşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?