whatsapp da gördüğümü anlamadım yardımcı olur musunuz hanımlar

Ben de bunu anlamadim

Numara olarakldeğil de bende de benzer bir durum oldu. Benim arkadaşım kızın adı x olsun kendi resmiyle dururken., bir gün bi baktım mesaj atarken erkek resmi, panik oldum noluyo bu kim diye, aradım direkt hani numarasını değiştirse bana söylerdi ama kendi çıktı telefona. Durumu anlattım hatta ekran görüntüsü attım şaşırdı meğer facebookta kendinde ekli bir arkadaşının resmi ama kendisinde profil resmi bakınca kendi koyduğunu görüyor.

Face ile senkronize ederken sanırım arada hatlar karışıyo o resim 2 hafta falan kaldı :))

Aman kendini ne strese sokuyosun bosveeer
Keşkeeeee bak uyumuş birazdan teli kurcalayacam oysaki bütün sosyal medya hesapların in şifresi ni bana verdi ama bene yine de watsapi mesaj kutusunu falan kontrol edeyim Allahtan fatura dökümünü kendi mailime yönlendirdim yoksa uyuyamardin

Şimdi şöyle soyleyim. Ben operatör değiştirmeye karar vermiştim üni deyken ama ayeni numara almak istedim ezberlemekle falan ugrasmayim diye mesela atiyorum numaram 0535 ile basliyorDu ben 0545 li aldim ama geri kalan tüm rakamlar aynıydı. Sadece baştaki 3 ve 4 arasında değişiklik oldu geri kalan ra num aynı. Eski olan yani 35 li olan hattımı iptal ettirdim yenisini telefona taktım insanlara mesaj atmaya başladım bu yeni numaram diye herkes geri dönmeye başladı bu aynı numara diye... ya diyorum bu num değişti baştaki 35 olacağına 45 olacak diyorum adamlar bana e sen 35 ten mesaj atıyorsun diyorlar.. hatta ben Ayşe yim bu yeni numaram diye attığım için bazıları dalga bile geçti hadi ya sen Ayşe misin bilmiyorduk ayrıca numaranı biliyoruz diye geri dönenler oldu. Derdimi anlatamamistim yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…