- 28 Ocak 2009
- 34.615
- 58.568
- 1.123
- Konu Sahibi boyozsever35
-
Kendi rehberinizi kontrol ettiniz mi bazen yanlışklıkla kayıt ediyoruz numarayı yada bu arayan kim vs diye rehber kayıt yaparken sim yada telefona ayrı kayıtlı olmuş olabilir.Arkadaşlar nişanlımla konuşmalarımızı okurken ismine tıkladım ve telefon numarası durum yazan yere girdim bir şey dikkatimi çekti kendi numarasının altında bilgilerde başka bi numara daha var nişanlımın numarasıyla aynı başlıyo sana son rakam 3 yerine 7 atıyorum şaşırdım tek numarası var çünkü sonra yabancı olan numaraya tıkladığımda genç bi kadın çıktı fotoğrafta onun bilgilerinin altında da nişanlımın numarası var. whatsapp kişiler girdim nişanlımın adını buldum altında kadının fotosuyla whatsapı çıktı nişanlım bitanem diye kayıtlı kadının numarası da öyle kaydolmuş telefona hiç bi anlam veremedim bilgisi olan var mı yardımcı olun lütfen.
Hesap tek ama ismin ustune tıklayıp hesap bilgilerine gittiğinde diğer numaralar da çıkacak. Yoksa aynı kişi altında iki hesap olamaz. Whatsapp numara bazlı kayıt yaptığından ancak kişinin iki numarasını bilip ayrı ayrı kaydedersek iki farklı hesap görünür :))whatsapp ta mı göründü sizin numaranızda.
bende denedim
hesapları birleştir dediğimde sadece kişi listesinde 2 numara alt alta görünüyor
whatsapp ta tek hesap hala orayı etkilemedi durum :)
Hesap tek ama ismin ustune tıklayıp hesap bilgilerine gittiğinde diğer numaralar da çıkacak. Yoksa aynı kişi altında iki hesap olamaz. Whatsapp numara bazlı kayıt yaptığından ancak kişinin iki numarasını bilip ayrı ayrı kaydedersek iki farklı hesap görünür :))
Kişilerinizi yenilenmeyi unuttunuz bence :)İşte konu sahibi gibi durum yazan yere tıklayıp baktığımda başka bir hesap görünmedi :)
Konu sahibi kendi birleştirme ihtimalin üzerine kişi bağlantılarını kes yapıp
o şekilde bir tekrar bak bakalım ne var ne yok
Dallas dizisi daha anlasilir galibaOncelikle soyle soylim mesela ben kaynimin numarasini kaydettim atiyorum ahmet abi diye ahmet abinin esinin numarasida var bende oda fatma yenge olsun fatma yenge o numarasinida esine verio kendine bir hat alio ben fatma yengenin ismini değişip ayni ahmet abi diye kaydettim rehbere iki tane ahmet abi olduğu icin vatsapta sizin behsettiginiz ahmet abinin konusmalarina girdigim zaman bilgilerinde hem kendi eski kullandigi numara var hemde fatma ablanin ismini degisip yazdığım ikinci numara cikiyo sizinki de boyle bir karsiiklik olabilir mi acaba
bu arda konu sahibine çözümüm yok ama bir komik anım da burada dursun
telefonumda siri var oğlum oynuyordu
siri şunu ara siri bunu ara
annem annem diye kayıtlı telefonumda
ben de annemi ara dedim
siri de bana "annen kim abdurrahman" dedi
ama biz yarıldık gülmekten
siri beni abdurrahman sanıyormuş
bu arada abdurrahman müşteri ve telefonumda numarası kayıtlı
muhtemelen a harfi ile başladığı ve alfabetik olarak en üstte kayıtlı olduğu için siri beni abdurrahman sandı
hala annem arada arar abdurrahman ne yapıyon der
Ben bu konuyu da anlamadım ıyi mi kafa jüpiter
Siri beni Abdurrahman sanıyormuş
Yüksek sesle anneni bilmiyorum Abdurrahman dedi.
Adım Abdurrahman değil tabii ki
Siri kim oluyo
Haaa
iPhone nun konuşan asistanı
Telefon seninle konuşuyor sana cevap veriyor
Onu bilmediğin için anlayamaman normal
Dallas dizisi daha anlasilir galiba
Yok est benim kafam basmaz boyle seylere. Watsap ilgili bildigim tek sey ; gelen mesajlara cevap yazmak o kadarBu anlaşılir yazmis halim ahahaha
Bir gün esti, kocama seni seviyorum diye mesaj gönderdim. Bir süre sonra aradı, ana baktım onun sesi değil, kimsin filan diye soruyor. Sesini tanıdım Allahtan, biriyle telefon hatlarını birlikte almışlar sadece bir rakamları değişik. Nasıl olmuş, olmuş. O numarayı da eşimin kaydına ikinci numara diye eklemişimadamın karısı da öyle kıskanç bi tip, ortalığı ayağa kaldırmış Nerdeyse aile faciasına neden olacaktım
Siz de bir şekilde yanlış numarayı kaydetmişsinizdir konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?