whatsapp da gördüğümü anlamadım yardımcı olur musunuz hanımlar

Kendi rehberinizi kontrol ettiniz mi bazen yanlışklıkla kayıt ediyoruz numarayı yada bu arayan kim vs diye rehber kayıt yaparken sim yada telefona ayrı kayıtlı olmuş olabilir.

whatsapp ta mı göründü sizin numaranızda.
bende denedim
hesapları birleştir dediğimde sadece kişi listesinde 2 numara alt alta görünüyor
whatsapp ta tek hesap hala orayı etkilemedi durum :)
Hesap tek ama ismin ustune tıklayıp hesap bilgilerine gittiğinde diğer numaralar da çıkacak. Yoksa aynı kişi altında iki hesap olamaz. Whatsapp numara bazlı kayıt yaptığından ancak kişinin iki numarasını bilip ayrı ayrı kaydedersek iki farklı hesap görünür :))

İşte konu sahibi gibi durum yazan yere tıklayıp baktığımda başka bir hesap görünmedi :)
Konu sahibi kendi birleştirme ihtimalin üzerine kişi bağlantılarını kes yapıp
o şekilde bir tekrar bak bakalım ne var ne yok

Dallas dizisi daha anlasilir galiba

Ben bu konuyu da anlamadım ıyi mi kafa jüpiter

Muhtemelen nişanlınızın numarasını kaydederken önce yanlış kaydettiniz sonra düzelttiniz, rehberden eski numarayı silmeyi unuttunuz. ya da sime kayıtlı kaldı falan. O nedenle 2 hat görünüyor. Nişanlınızla alakalı değil sizin telefonla alakalı

Rehbere kaydederken önce yanlış kaydedip sonra doğrusunu kaydetmissiniz.adamla alakası yok yani merak etmeyin

Bir gün esti, kocama seni seviyorum diye mesaj gönderdim. Bir süre sonra aradı, ana baktım onun sesi değil, kimsin filan diye soruyor. Sesini tanıdım Allahtan, biriyle telefon hatlarını birlikte almışlar sadece bir rakamları değişik. Nasıl olmuş, olmuş. O numarayı da eşimin kaydına ikinci numara diye eklemişim adamın karısı da öyle kıskanç bi tip, ortalığı ayağa kaldırmışNerdeyse aile faciasına neden olacaktım

Siz de bir şekilde yanlış numarayı kaydetmişsinizdir konu sahibi.

Ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…