- 20 Mart 2019
- 788
- 1.173
- 63
- Konu Sahibi Visnereceli24
-
Isin kotusu grubun çoğu evli 1 2 tanesinin de sevgilsii var :/Eşinizin uyarması lazım.
Benim eşimde ilk evlendiğinde gönderiliyordu ben takılmamıştım bile kendi söylemiş beyler ayıp evliler var vs diye.
Bekarlardan 2 tanesi ısrarla devam ettiler.
Onların olmadığı başka bie grup kurup ordan devam ettiler yazışmalarına çok da temiz oldu valla
Sonra bu mesajı tekrar silin, ortada hiçbir mesaj kalmaz.Deneyin bakalım yazıyor mu yazmıyor mu ? Ben de yazıyor bakın, gruba kendi yazdığım şeyi sildim , böyle görünüyor
Gerçekten iğrençler ben normalleştirmem böyle şeyleri , ezik erkeklerin kendini adamdan sayıp kanıtlama çabası gibi, fazla ucuz geliyor banaIki uc kere baktiysam da hep denk geldim. Ornegin biri napiyosun diye sormus digeri iş üstündeyim demiş. Oteki de oglum mubarek gun yapma bari demis ozur dileyerek yaziyorum ama bu daha en hafif ornegi. Ben bunlara aman bosver erkek muhabbetidir deyip gecemiyorum.
Bu mesajı sildiniz yazısınıda silebilirsin üstüne basılı tut silDeneyin bakalım yazıyor mu yazmıyor mu ? Ben de yazıyor bakın, gruba kendi yazdığım şeyi sildim , böyle görünüyor
Deneyin bakalım yazıyor mu yazmıyor mu ? Ben de yazıyor bakın, gruba kendi yazdığım şeyi sildim , böyle görünüyor
Igrenc bel alti muhabeti yapildiginda ayip degilde, gruptan ayrilmasimi ayip. Iyi sende bir grub kür ve penis muhabeti yap, ciplak erkek resimleri koy felan. Bakalim tepkisi ne oluyor? Muhabet hosuna gidiyor ki cikmiyor. Birsey söylemesine gerek yok.
Ve buna halen erkek muhabeti diyenler var. Hayir erkek degil, ergen muhabetler onlar. Bunu 30 yasinda evli adamlarin halen yapmasi igrenc ve bence kabul edilir degil. Icim buz gibi sogardi konu sahibin yerinde olsam
Isin kotusu grubun çoğu evli 1 2 tanesinin de sevgilsii var :/
Esinizi taktir ettim
Adamın özel hakları onunda getık muhabbete ıhtıyacu var.Bayanlarda yapıo bole muhabbet.Sız onun egatsap grubuyla deıl karakterıyle ışgılenın bence.Kizlar uzun zamandir kafami kurcalayan bir mesele var eşimin arkadaş watsapp grubu.
Henüz dügunumuz olmadi ayni cati altinda degiliz bir gun bana evlenince telefonumda her seyi karistirabilirsin ama o watsapp grubuna girme dedi. Essegin kulagina karpuz suyu kacirdi anliycagniz.
Belki kizanlar olacaktir ama normalde hic karistirmam bana cok sadiktir guvenirim, onu deyince cok merak ettim bi gun gizlice baktim hep kadinli kizli fotograflar ve igrenc igrenc konusmalar, resmen tiksindim o gruptaki butun arkadaslarindan. Ama allah var esim bir tane bile yorum yazmamis, hiç birine cevap vermemis.
Bir gun dil ucuyla sen bana boyle dedin kesin biseyler konusuluyor ciksan mi o gruptan dedim, bisey konusulmuyor cikamam hepsine cok ayip olur evlenenler bile cikmadi evlendikten sonra kac yillik arkadasligimiz var dedi kac kere lafini actiysam cikmadi. Tartismaya vardirmadim ustelemedim.
Ama ben cikmasini istiyorum, telefonunu karistirdim gordum yazilari da diyemiyorum. Sizce abartiyor muyum acikca soylemeli miyim , siz olsaniz ne yapardiniz ?
Teşekkür ederim ❤Akıllarınca erkek geyiği sanıyorlar ama bilmiyolar ki efendilik ve hanımcılık kazanıcak
Üzmeyin hiç kendinizi wasaptan grup için otomatik foto video indirme seçeneğini kapatın. Bir süre sonra umarım eşinizin kendi sıkılır siz canınızı sıkmayın takibe devam..
Olagan gelenlere saygim sonsuz ama elalemin karilari kizlari uzerinden igren muhabbetler yapilmasina normal gozle bakamiyorum. Ben yapmiyorum cunku.Eşiniz de olsa kimsenin özel alanına girmesini doğru bulmuyorum. Ben eşimin ne gruplarıma girmesini ne de konuşmalarımı okumasını isterim. Bence karışmayın adamların bir grubu var ona bile müdahale ediyorsunuz
Kim demiş kadınlar başka erkek muhabbeti yapmıyor diye inanmayın
Mesela ben erkekte kalçaya bayılırım hele o kalça birde kot pantolon giydiyse sorma gitsin.
Çevremde kim kalçası güzel bir adama rastlasa kızım görmeliydin diye mutlaka beni arar yada biraraya geldiğimizde anlatır
Ama hiç kalçası güzel diye erkeğin üzerine atlamadım
Zaten hep millete ayıp olurKizlar uzun zamandir kafami kurcalayan bir mesele var eşimin arkadaş watsapp grubu.
Henüz dügunumuz olmadi ayni cati altinda degiliz bir gun bana evlenince telefonumda her seyi karistirabilirsin ama o watsapp grubuna girme dedi. Essegin kulagina karpuz suyu kacirdi anliycagniz.
Belki kizanlar olacaktir ama normalde hic karistirmam bana cok sadiktir guvenirim, onu deyince cok merak ettim bi gun gizlice baktim hep kadinli kizli fotograflar ve igrenc igrenc konusmalar, resmen tiksindim o gruptaki butun arkadaslarindan. Ama allah var esim bir tane bile yorum yazmamis, hiç birine cevap vermemis.
Bir gun dil ucuyla sen bana boyle dedin kesin biseyler konusuluyor ciksan mi o gruptan dedim, bisey konusulmuyor cikamam hepsine cok ayip olur evlenenler bile cikmadi evlendikten sonra kac yillik arkadasligimiz var dedi kac kere lafini actiysam cikmadi. Tartismaya vardirmadim ustelemedim.
Ama ben cikmasini istiyorum, telefonunu karistirdim gordum yazilari da diyemiyorum. Sizce abartiyor muyum acikca soylemeli miyim , siz olsaniz ne yapardiniz ?
Diyorsunuz.muhabbet etmese de etmiş gibi sayılır benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?